DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehir acil durumlar için üç jeneratör aldı

Büyükşehir acil durumlar için üç jeneratör aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çeşitli voltajlarda üç adet yeni jeneratör aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olağanüstü durumlara karşı her an hazırlıklı olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik ekipmanlarını da çoğaltan Büyükşehir; doğal afetlerde, felaketlerde ve diğer acil durumlarda kullanmak üzere üç adet yeni jeneratör satın aldı.

ÜÇ AYRI VOLTAJ

20 kw, 80 kw ve 200 kw elektrik üretebilen jeneratörler Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından tedarik edildi. Karayolları yönetmeliğine uygun olan jeneratörler, çekici yardımıyla taşınabiliyor.

 10 SAAT ELEKTRİK

 Jeneratörler tam kapasiteyle çalıştığında günde yaklaşık 10 saat elektrik enerjisi sağlayabiliyor. Farklı yakıt depolama kapasitelerine sahip, dizel yakıtla enerji üreten jeneratörler römorklarıyla birlikte toplam 154 bin TL’ye mal oldu.

jeneratorler-1 jeneratorler-2 jeneratorler-3 jeneratorler-4 jeneratorler-5

 

 

YORUMLAR

  1. Didem dedi ki:

    Geçen yaz biz de jeneratör almaya niyetlendik. AKsa, idea jeneratör ve fg wilson ile görüştük. idea jeneratörün fiyatları daha iyiydi. Onu tercih ettik ama burada belediye çok para vermiş gibi geldi.