DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Büyükşehir ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak yemek için ihale düzenledi

Büyükşehir ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak yemek için ihale düzenledi

Büyükşehir, sosyal hizmetler kapsamında 160 bin öğünlük yemek alım ihalesi düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal hizmet çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere yemek alım ihalesi yaptı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilen oturuma tek istekli olarak Antikkapı A.Ş. 2 milyon 357 bin TL teklif verdi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından barınma evlerinde kalan vatandaşlara, Gönül Kazan Projesi’ne, İzmit Şizofreni Derneği’ne ve Özel Peteğim Özel Eğitim Okulu’na yemek tedarik edilecek.

160 BİN ÖĞÜN YEMEK

İhale kapsamında 70 bin öğün sıcak yemek, 15 bin öğün kahvaltı paketi ve 75 bin öğün tüketime hazır dayanıklı yemek ve dağıtımı hizmeti yapılacak. Böylece toplam 160 bin öğün yemek dağıtımı gerçekleşecek. Büyükşehir, ihtiyaç sahiplerine ve kurumlara yemek hizmetini 2010 yılından bu yana düzenli olarak devam ettiriyor. Büyükşehir tarafından bugüne kadar toplam 320 bin 558 öğün yemek hizmeti verildi.

SOSYAL YARDIM FAALİYETLERİ

Büyükşehir Belediyesi “Gönül Kazan” projesiyle dondurulmuş gıda yanında, sosyal güvencesinin karşılamadığı giderlerini ödeyecek yeterlilikte olmayan vatandaşlara yönelik olarak tedavi masrafları, ilaç ve medikal giderleri, 41 Kart ile Gıda ve Giyim, Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi ile sokakta kalanlara ve Kocaeli’deki hastanelerde tedavi gören hasta ve yakınlarına barınma, sıcak yemek ve konaklama, doğal afet mağdurlarına nakit ve eşya yardımı, ikiz-üçüz bebekleri olan mağdur vatandaşlara mama ve çocuk bezi desteği, doktor raporu ile normal gıda beslenme sıkıntısı olanlar için glütensiz gıda yardımı, yolda kalmışlara ulaşım yardımı, su faturası yardımı, evsiz kalanlara konteyner ev, köye dönüş ve nakliye yardımı gibi daha birçok konuda yardım faaliyetleri yürütüyor.

1-2 1-3 1-4 1-5 1-6 1-1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.