DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP’li Kadınlardan KETEM’e atanan Dr. Filiz Adanur’u ziyaret ettiler

CHP’li Kadınlardan KETEM’e atanan Dr. Filiz Adanur’u ziyaret ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi KETEM’e atanan Dr. Filiz Adanur’u ziyaret ettiler CHP’li kadınlar gerçekleştirdikleri ziyarette kanser taramaları hakkında bilgi edindiler.

Dr. Adanur, “Ülkemizde son yıllarda yaygınlaşan kanser hastalığı çağımızın en büyük sorunlarındandır”

Çalışmalarıyla ve partilerine verdikleri destekler ile dikkat çeken CHP’li kadınlar bir yandan çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da ziyaretlerine devam ediyor. CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz gün KETEM’de görevine başlayan Dr. Filiz Adanur’u ziyaret ettiler. Ziyaret için başkan Çimen’e ve Yönetimine teşekkür eden Filiz Adanur CHP’li kadınlara kanser taramaları hakkında bilgi verdi. Dr. Adanur, “Ülkemizde son yıllarda yaygınlaşan kanser hastalığı çağımızın en büyük sorunlarındandır. KETEM ülkemizde gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşlarda kanser bilincini oluşturarak, kansere karşı alınması gereken önlemleri paylaşmaktadır. İnsanlar ne yazık ki kanser hastalığı yakalanabilmektedirler. Kansere karşı en güzel yol erken muayenedir. Halkımız mutlaka kanser taramalarını yaptırmalıdır. Sizlere bugünkü ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum.”

Çimen, “Filiz hanıma yeni görevinde başarılar diliyoruz”

Başkan çimen ziyaret isteklerini kırmadığı için Dr. Adanur’a teşekkür etti. CHP’ li kadınlar Doktor Adanur’dan kanser taramaları hakkında bilgi alarak, aldıkları bilgileri çevreleriyle paylaşacaklarını belirtti. Başkan Çimen, Dr. Adanur’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

14962526_690774967758925_1842401095869835936_n 14993491_690774931092262_891819032851339307_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.