DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cumhuriyet Caddesi Projesi başladı

Cumhuriyet Caddesi Projesi başladı

Karamürsel Belediyesi Kent Estetiği projesi genişletilerek devam ediyor. Cumhuriyet caddesinde ki bina iyileştirme çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı açıklamada “Gazanfer Bilge ve İnönü caddelerinde ki binaların dış cephe çalışmaları tamamlandı. Şimdi ise Cumhuriyet caddesinde çalışmalara başladık” dedi.

Başkan Yıldırım hedefinin Karamürsel’i aranan ve yıl boyunca ticaret yapılabilecek bir ilçe haline getirmek olduğunu belirterek “Karamürsel’de binaların renk karmaşası ve uyuşmazlığı artık bizi rahatsız ediyordu. Bunu belli bir formata getirmek istiyoruz. Karamürsel tarihi bir şehir, dış cepheleri Osmanlı’nın renkleri kahverengi ve beyaz olacak şekilde tasarladık.  Bu bir başlangıç projesi, burada oluşturacağımız projeden sonra amacımız bunu bütün Karamürsel’in tamamını estetik hale getirmek. Bu projeyi gerçekleştireceğimiz mal ve dükkan sahiplerinden maddi beklenti veya bir karşılık istemiyoruz. Sadece bu projede sizlerin manevi desteğine bu projeye olan bağlılığınıza ihtiyacımız var. Bunu savunmanızı, bu proje gerçekleştirilirken sahip çıkmanızı, eksiklikleri de bize iletmenizi istiyorum.’’ Dedi.

Son yıllarda özellikle yaz aylarında Karamürsel’de nüfus artışı yaşanmaya başladı. Bizim birinci amacımız orta vadede ilçemize gelen vatandaşlara hizmet kalitesini artırmak, Karamürsel’i özlenen, aranan, takdir edilen bir merkez haline getirmek. İkinci amacımız ise Karamürsel’in sadece 5 aylık bir ticaret merkezi olması dışında 12 aylık bir ticaret merkezi olabilmesi için yapılacak çalışmalardır. Biz bu işe sahip çıkarsak Kocaeli’ne model bir ilçe olacağız” dedi.

sam_0153

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.