DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmenderespor’da teknik direktör değişimi

Değirmenderespor’da teknik direktör değişimi
27.11.2016
1.275
A+
A-

Değirmenderespor’da teknik direktör değişimi

Süper Ligin iddialı takımı Değirmenderespor son haftalarda aldığı kötü sonuçlar sonrasında teknik direktör değişikliğine gitti. Geçtiğimiz yıl Değirmenderespor’u Süper lig’e çıkartan Adem Aydemir ile yollarını ayıran yönetim Aydemir’in yerine göreve Fatih Şengün’ü getirdi.

Takıma taze bir kan gerektiğini düşündük

Yeşil-Siyahlı ekipte, geçen yıl takımı Süper Lig’e çıkaran Adem Aydemir, Kandıra Belediyespor maçından sonra istifa etti. Değirmenderespor Yönetim Kurulu, Aydemir’in yerine göreve Fatih Şengün’ü getirdi. Geçen yıl takımı Süper Lig’e taşıyan Adem Aydemir, bu sezon işlerin istedikleri gibi gitmediğini belirterek, ”Lige çok erken başladık. Çok erken form tuttuk. Bazı maçlarda futbolumuzu sahaya yansıtamadık. Son haftalarda kaybedilen puanlardan sonra bir kan değişikliğinin gerektiğini düşündük. Bunu yönetim kurulu ile paylaştım, görevimden ayrıldım. Bu ayrılığın takıma olumlu yansıyacağını umut ediyorum” dedi.

105565

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.