DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ; BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR, BUNU KORUMAMIZ, BUNU GÜÇLENDİRMEMİZ LAZIM

EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ; BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR, BUNU KORUMAMIZ, BUNU GÜÇLENDİRMEMİZ LAZIM

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanlığına bağlı esnaf ile bir araya geldi.

Düzenlenen programa; Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra; Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Kaya, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Türkiye Pazarcılar Federasyon Başkanı Ali Karaca, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, Kocaeli Bakkallar Odası Başkanı Bayram Kütük, Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer ve Başiskele esnafı katıldı.

Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Kaya, Türkiye Pazarcılar Federasyon Başkanı Ali Karaca, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Kaymakamı Ali Partal’ın konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “ En büyük zenginliğimiz birlik ve beraberliğimizdir. Bunu korumamız, bunu güçlendirmemiz, her dem ve her zaman birlik içerisinde olmamız lazım. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölgesinde ve küresel ölçekte her zaman ve her an bu değerleriyle birlikte bu ülkenin değerlerine kast edenlere karşı korku veren bu gücünü Milletin birliği ve beraberliğini koruyarak sürdürmemiz lazımdır. Dünya’ya söyleyecek sözümüz Dünya’ya katacak çok büyük gücümüz var.

Ahi Evran’dan gelen, Ahi Evran hazretlerinin emanetini temsil eden, dilde, fikirde, işte birlik sergileyen, ahlaki ve imani olgunlukta zirveyi hedefleyen, harama, yanlışa, haksızlığa kapalı olan ama sofrası, gönlü, kalbi her dem açık olan, ahlaken zirvede, edep misali bir Anadolu Türk kimliğinin temsilcisidir esnaf. Ahi demek kardeş ve kardeşliğin temsilcisi olarak da bu anlayışı sürdürenler demektir. Esnaf mutluysa, huzurluysa toplumda huzurlu ve mutlu demektir. Toplumun bütün kesimleri esnaftan yayılan ve esnaftan aldığı güvenle ayaktadır. Esnaf demek halk demektir. Bu ülkede birçok sıkıntı bertaraf edilmiş; ekonomik, sosyal, toplumsal sıkıntılar aşılmış ve geçilmişse esnafın çok büyük katkısı olmuştur. Biz insanımıza hizmet etmenin, esnafımıza hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Bizler ülkemizin milletimizin hizmetinde olacağız. Paylaşmak, karşılıklı buluşmak, dile gelen konuda samimiyetle çalışmak bizi sonuca taşır. Kutlu yürüyüşümüzde hedeflerimizi elde etmenin, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe yürüyüşümüzü güçlendirmenin her birimize düşen mesuliyetleri vardır. Türkiye’nin bu yürüyüşüne Kocaeli’nin çok büyük katkıları vardır. En büyük zenginliğimiz bu ilin tüm sınırlarında, bizim Anadolu’nun her bir köşesinden gelen insanlarımızın kardeşlik ruhuyla bir arada, Devletine, milletine bağlı olarak yaşamasıdır. Dünya çapında bir ülkenin, buna zenginlik katan çok keyifli bir Büyükşehrinde yaşamının, Başiskele’sin de yaşamanın onurunu yaşayacağız. Eğitimden sağlığa kadar, kültürden alt yapıya, üst yapıya kadar, sosyal sportif tesislere kadar müthiş bir değişim yaşanıyor. Yapıyoruz ve daha iyisini de yapacağız. Bu millete bu insana bu topluma karşı dertleneceksiniz, mesuliyetiniz olacak ve sonrasında da hizmetiniz olacak. Allah bu dertle dertlenen, millete hizmet derdiyle hizmet eden ve hoş bir seda olarak hatırlananlardan eylesin. Bize ev sahipliği yapan başkanlarımıza, katılan ve bugüne anlam katan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Gününüz, geleceğiniz ve beraberliğimiz daim olsun inşallah.” diyen Sayın Valimiz,  Pazarcılar Odası üyeleri ile buluşmaya katılan diğer oda başkanlarının istek, talep ve sorunlarını dinledi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz günün anısına Sayın Valimize tablo, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim ise  meyve sepeti takdim etti.

Sayın Valimiz ve protokol üyeleri katılımcılarla günün anısına toplu fotoğraf çekilerek, esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diledi.

02-medium 03-medium 04-medium 05-medium 06-medium 01-medium

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.