DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Fidanlık İlkokulu Okul Aile Birliği ve Müdürü’nden ziyaret

Fidanlık İlkokulu Okul Aile Birliği ve Müdürü’nden ziyaret

ilçemiz okullarından Fidanlık ilkokulu okul aile birliği başkanı Zeynep Şahin ve yönetimi ve okul müdürü Ertuğrul Baş ile Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu’nu ziyaret etti.

Yaptığımız her programda çocuklarımızı düşünüyoruz

Gölcük Fidanlık ilkokul müdürü Ertuğrul Baş ve okul aile birliği başkanı Zeynep Şahin ve yönetimi ilk önce Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı’yı daha sonra İlçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu’nu ziyaret etti. ziyaret sırasında okulda yapılan eğitimler ve alınan kararlar hakkında bilgiler verildi. Okul aile birliği başkanı Zeynep Şahin ” Ziyaretimizin amacı hem tanışmak hemde okulumuzda yaptığımız eğitimleri ve programları anlatmak için burada bulunuyoruz. Okulumuzda yaptığımız etkinlikler hem öğrenciler hem de velileri çok sevindiriyor. bu yüzden burada beni okul aşile birliğine seçen arkadaşlarımı ve Müdürümüz Ertuğrul Baş beye teşekkür ederim” dedi.

 Baş “Kaymakam Adem Yazıcı’ya ve Mşilli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu’na teşekkür ederim”

Okullarında çeşitli etkinlikler yaparak çocukların uyum içinde hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayan Okul müdürü Ertuğrul Baş ” bizler çocuklarımızın geleceği için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. bu yüzden okul aile birli konusunda seçimlerin yapılmasını bizde onayladık. en azından velilerimizin d eçocuklarımız için bir şeyler yaptığını ve onlar için çabaladığını çocuklarımıza gösterme fırsatı bulduk. bugünkü ziyaretimizde hem tanışmak hem de okuldaki etkinlikler ve kararlar hakkında bilgiler vermek. Bizleri kırmadığı ve görüşme talebini kabul ettiği için ilk önce Gölcük kaymakamı Adem Yazıcı’ya daha sonra ilçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu’na teşekkür ederiz” dedi.

img_5660 img_7326 img_7329 img_5659

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.