DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK ADSM BAŞHEKİMİ ERKAN KAYMAK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

GÖLCÜK ADSM BAŞHEKİMİ ERKAN KAYMAK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Barbaros Hayrettin Paşa Bilge Evi öğrencilerine, Gölcük ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Erkan Kaymak, Ağız ve Diş sağlığı ile ilgili genel bilgiler, diş fırçalamanın önemi, diş çürüğünün nasıl oluştuğu ve nasıl önlem alınacağı, temizlik, hijyen ve beslenme ile ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile geçen eğitimde, öğrenciler de çeşitli sorular yönelterek önemli bilgiler edindiler.

Öğrencilere Dt. Erkan Kaymak Bilgi verdi

Öğrencilerle kaynaşan Başhekim Dt. Erkan Kaymak, eğitim sonunda, Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barbaros Hayrettin Paşa Bilge Evi yönetici ve çalışanlarına güzel ev sahipliği için teşekkür etti ve ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatlarında boyunca başarılar diledi.

1 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.