DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK ADSM DE ANLAMLI KUTLAMA

GÖLCÜK ADSM DE ANLAMLI KUTLAMA

Her yıl 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü olarak kutlanmakta. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Diş Hekimlerinin 22 Kasım Diş Hekimleri Günü kutlandı.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı M. Coşkun Güler, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, Gölcük ADSM Başhekimi Dt. Erkan Kaymak, Nuh Çimento ADSM Başhekimi Dt. Özcan Tekin, sağlık tesisi idarecileri ve Diş Hekimleri katılım gösterdi.

Hastane idaresi tarafından hazırlanan yaş pastanın kesildiği kutlamada açılış konuşması yapan Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı;” Kurumlarımızı nitelikli hizmetlere eriştirip, fedakarca çalışırak emek sarf eden bütün Diş Hekimlerimizin 22 Kasım Diş Hekimleri Gününü kutlarım. Her yıl olduğu gibi bu yılda bizler için anlamlı bir gün. Mesleki yaşamınız boyunca aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim” dedi.

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Özcan Tekin’in personellere çiçek takdim etmesiyle sohbet ortamında son bulan kutlamada duygularını ifade eden Diş Hekimleri; “Bizleri böyle anlamlı günde unutmayarak yanımızda olan yönetici ve idarecilerimize teşekkür ederiz” dedi.

img_0827

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.