DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, AVRUPA BİRLİĞİ’Nİ İSTEMİYORUZ

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak,  AVRUPA BİRLİĞİ’Nİ İSTEMİYORUZ
27.11.2016
1.110
A+
A-

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak,

AVRUPA BİRLİĞİ’Nİ İSTEMİYORUZ

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, ile yaptığımız röportajda önemli konulardan bahsetti.

Çakmak, “Tüm Öğretmenlerimizin geçmiş 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutluyorum”

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle tüm Öğretmenlerimizin geçtiğimiz gün kutlanan 24 Kasım Öğretmenlerini kutluyorum. Öğretmenlerimiz sağlam bir nesil yetiştirmek için ülkemizin bel kemiği, en değerlimizdir.

“Kültür Dernekleri Platformu yeni yeri ile Gölcük için çok şey yapacaktır”

Başkan Çakmak, yaptığı açıklamada Kültür Dernekleri Platformu’nun geçtiğimiz hafta sonu resmen açılan yeni yeri hakkında şu düşüncelerini dile getirdi: “Üyesi olduğumuz Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun 26/11/2016 Cumartesi günü yani bugün açılan yeni yeri tüm derneklerimize ve Gölcükümüze hayırlı olmasını diliyorum. Eminim ki bu Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Gölcük’e daha da güzel katkılar sağlayacaktır. Gölcük için çok şey yapacaktır.”

“Bu türlü hainliği yapanları şiddetle kınıyoruz”

Başkan Çakmak, “Ülkemizde ne yazık ki son zamanlarda yaşanan terör saldırılarının önü arkası kesilmiyor. Haince saldırılar, haince tuzaklar bunlar milletimizi bezdirmiştir. Bunların bir gün biteceğine inanıyorum. Artık şehit haberlerinin gelmesini ve hain saldırılarını duymak istemiyoruz. Bunlar bu milletten ne istiyor. Artık analarımız, bacılarımız ve milletimiz üzülmesin artık. İnşallah bu türlü acı olaylar bir daha yaşanmasın. Yüce Allah bir daha bu ülkede terör olayları yaşatmasın. Cenab-ı Mevla’m bu ülkeye artık barış ve huzur getirsin. Kardeşçe yaşayalım. Bu türlü hainliği yapanları şiddetle kınıyoruz” dedi.

Avrupa Birliği’nin peşini bırakmalıyız

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye ile müzakere sürecini dondurması hakkında da düşüncelerini ifade etti. Başkan Çakmak, “Bence Türkiye Cumhuriyeti’nin Avrupa Birliği’nin peşini bırakması gerekiyor. Bizim Türkiye Cumhuriyeti olarak Avrupa Birliği’ne ihtiyacımız yoktur. Biz bize yeteriz. İnanın ki onlar bize muhtaçlar. Her zaman bir konu, ilave ve mazeret çıkartarak uzun yıllarca bizleri salladılar. Artık bunların oyunlarını millet olarak bozma vakti gelmiştir. Bizler Avrupa Birliği’ni istemiyoruz” dedi.

13646669_10154441053524887_39876583_o

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.