DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’ün medar-ı iftiharı yazarı Fatma Eyi’nin kitapları SESLİ KİTABA ÇEVİRİLİYOR

Gölcük’ün medar-ı iftiharı yazarı Fatma Eyi’nin kitapları   SESLİ KİTABA ÇEVİRİLİYOR

Gölcük’ün medar-ı iftiharı yazarı Fatma Eyi’nin kitapları 

SESLİ KİTABA ÇEVİRİLİYOR

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay geçtiğimiz gün açıklama yaparak, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin sevilen ismi ve yazarı Fatma Eyi’nin kitaplarının görme engelliler için seslendirileceği müjdesini verdi. Kitabın seslendirmesini engellilerin dostu Nurdan Genç yapacak.

Bat, “Önemli bir çalışma olacak”

Basın açıklamasında Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’ta bulunurken, Başkan Bat, gerçekleştirilen çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirtirken, engellilere Fatma Eyi’nin kitaplarını seslendirecek olan Nurdan Genç’e teşekkür etti.

Önerbay, “Sesli kitap çalışmamız bizlere heyecan katıyor”

Yapılacak olan çalışma hakkında bilgi veren Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay, şu sözleri dile getirdi: “Biz Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gölcük Engelliler Derneği olarak Gölcükmüzün Medar-ı İftiharı yazarımız olan Fatma Eyi’nin yazmış olduğu kitaplardan bugüne kadar gören herkesin faydalandığı, görme engellilerin ise faydalanamadığı bu güzel kitaplardan artık bizlerinde faydalanabilmesi için kitapların sesli kitap haline getirilmesi kararını aldık. Bunun içinde bugün sesli kitap startını verdik. Programımıza katılan ve kitabımızı seslendirecek olan Nurdan Genç kardeşimize emekleri ve özverisinden ötürü teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu programa desteği geçen bütün herkese ayrı ayrı teşekkür eder, kitabımızın sesli kitap haline geldiğinde dinlenmesini tavsiye ederiz.

Genç, “Böylesine önemli bir çalışmada yer alacağım için çok mutluyum”

Programda kısa bir konuşma yapan Nurdan Genç, ise böylesine önemli bir çalışmada yer alacağından ötürü heyecanlı ve çok mutlu olduğunu ifade ederek, engellilere olan sevgi ve saygısını belirtti.

dsc_5232 dsc_5236 dsc_5237

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.