DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Golü takım olarak attık

Golü takım olarak attık

Gole adını yazdıran Mehmet Gürkan Öztürk:

Amed Spor karşısında galibiyeti getiren tek golü atan Mehmet Gürkan Öztürk, “Gol tam bir takım oyunu oldu. Herkes topu taşıdı. Bana son vuruşu yapmak kaldı” dedi

Takım oyununu muhteşem son vuruşuyla tamamlayan ve maçın skorunu yazan Mehmet Gürkan Öztürk, “Lideri yendiğimiz için mutluyuz. 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik serimiz vardı. Geçen hafta şansız bir şekilde bu seriye son verdik. Bu hafta lideri yenerek yeniden o havayı yakaladık. Tekrar çıkışa geçeceğimizi biliyorduk. Tekrar o seriyi yakalayıp alabildiğimiz kadar puan alıp ligi en yukarda bitirmeye çalışacağız. İkinci yarıya da daha iyi hazırlanıp şampiyonluğa oynayacağız” dedi.

BANA SON VURUŞ KALDI

Maçın tek golüne adını yazdıran Mehmet Gürkan Öztürk gol için, “Gol, takım oyunu oldu. Uğur abi getirdi, Ali Kemal yardım etti, Umut bıraktı. Tüm takım topu taşıdı ve en son bana vuruşu yapmak kaldı. Güzel bir gol oldu. Bunun için ayrıca mutluyum. Bir şanssızlığım vardı. Onu da kırdım” şeklinde konuştu.

ÖNCE RAKİBİMİZİ TARTTIK

Oyunu da değerlendiren ve ilk yarıda rakibi tarttıklarını belirten Mehmet Gürkan, “İlk yarı kontrollü başladık. Liderler ve yetenekli oyuncuları var. Önce onları tarttık. Kendi evimizde olduğumuzu hissettirdik. İkinci yarıda biz daha baskılı ve agresif oynadık. Bizim kondisyonumuza yetişemediler. Sonunda da istediğimizi aldık” sözlerini kaydetti.

MEHMET GÜRKAN ÖZTÜRK-

Akyel: Önce tarttık, sonra kazandık

Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, “İlk yarı rakibimizi tarttık, oyun ortada geçti. İkinci yarı daha istekli olan ve pozisyon bulan bizdik. Kazandık. Mutluyuz” dedi

Göreve başladıktan sonra bir deplasman mağlubiyeti dışında maç kaybetmeyen Kocaeli Birlikspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, “Bu hafta oynadığımız maçın önemini biliyorduk. Ligin en iyilerinden biriyle, liderle oynadık. Bizde rakibimizi tarttık ve ikinci devre yapmamız gerekeni yaptık. İlk yarı ortada oyun geçti diyebiliriz. İkinci yarı daha istekli olan ve pozisyon bulan bizdik. Daha iyi mücadele ettik, daha akıllı ve istekli oynadık. Neticesinde golü bulduk. Kaçan pozisyonlarımız da vardı. Maçın hakkı bu muydu? Evet, buydu. Bence kazanmamız gerekiyordu. Kazandık. Oyuncularımızı kutluyorum. Mutluyuz. Camiamıza hayırlı olsun. Bundan sonraki haftalarda da inşallah istediğimiz hedefe ve puana ulaşırız” dedi.

Erhan Yılmaz: Türkiye’ye örnek olsun

Teknik direktör değişikliğinden sonra takımın en iyi oyununu oynadığını belirten Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, “İki takımın taraftarı iç içe maçı izledi. Burada bu olabiliyorsa Türkye’de de olması gereken bu” dedi

Takımın performansını ve her iki takım taraftarının iç içe maç izlemesini değerlendiren Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz basın mensuplarının sorularına şu yanıtları verdi: Fatih hoca geldiğinden beri en iyi oyunumuzu oynadığımızı düşünüyorum. Diğer maçlarda da yendik ama bu maçtaki oyun en iyisiydi. Hoca değişikliklerinden sonra takımı tanıyana kadar yaptığı hamleler olabiliyor. Ama geldiğinden beri en güçlü oyundu ve ikili mücadelelerde ayakta kalan bir takım vardı.

İYİ MOTİVE OLMUŞLAR

Bizim takım üstteki takımların hepsini yendi, puan aldı. Alttaki takımlara puan verdik. Yine yanılmadık. Demek ki bu psikolojiyi de atlatmamız gerekiyor. Bu hafta da 3 puan hedefimiz vardı. Bunu aldığımız için çok mutluyum. Bir haftadır takımdan uzaktım, yurt dışındaydım. Takım inanılmaz iyi motive olmuş. Oyuncu arkadaşlarımı da, teknik ekibimizi de tebrik ediyorum. Çok keyifli bir maç oldu.

 

BURASI FUTBOL SAHASI

Yurt dışına gittiğimden beri taraftara olsun, buradaki arkadaşlarımıza olsun, herhangi bir taşkınlık ya da provokatif hareket içinde olmamaları gerektiğini söyledim. Burası siyaset arenası değil. Futbol takımı olarak buraya geldiler. Biz de onları atalarımızdan, büyüklerimizden gördüğümüz örf, adet ve misafirperverlikle karşıladık. Her takıma karşı böyleyiz. Sadece Amed’e değil, bize gelen tüm takımlara karşı böyle davranıyoruz. Maçtan sonra kulüplerden teşekkür faksı alıyoruz. Biz de onlar gelmeden birşeye ihtiyacı olup olmadıklarını soruyoruz. Her zaman insanların birbirine ihtiyaçları var. Buna inanan biriyim.

BİRLİKTE MAÇ İZLEDİLER

Gayet dostane maç oldu. Başkanları da çok memnun olduklarını belirtti. İki taraftar grupları birbirlerinin arasında maç izledi. Umarım örnek olur. Kocaeli gibi bir yerde taraftarlar birlikte maç izleyebiliyorsa Türkiye’nin her yerinde olması gereken bu. Çok güzel atmosferde, güzel maç oynandığını düşünüyorum.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.