DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sanayi esnafının çınarı Hamdi Boz,

İlçemiz Gölcük dün bir çınarını ve değerini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Sanayi Çarşısının 50 yıllık esnafı Hamdi Boz, 11 gün önce geçirdiği Beyin Kanaması sonucu kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde, verdiği hayat mücadelesini kaybederek ebediyete intikal etti. Boz’un cenazesi dün Öğle Namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nde kılınarak, Kanpara Köyü’ne defnedildi.

Beyin kanaması geçirmişti

Gölcük değerlerini bir bir yitiriyor. Geçtiğimiz Cuma günü Emin Büyükoğlu’nun kaybından sonra, dün bir kayıp daha yaşadı. İlçemiz Gölcük dün bir çınarını ve değerini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Sanayi Çarşısının 50 yıllık esnafı Hamdi Boz, 11 gün önce geçirdiği Beyin Kanaması sonucu kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde, verdiği hayat mücadelesini kaybederek ebediyete intikal etti. Boz’u son yolculuğuna, dün Merkez Camii’nden sevenleri son yolculuğuna uğurlandı. Pakinur Boz’un eşi, Ekrem ve Gülşen Boz’un babaları, Metin, Selahattin ve Hayri Boz’un amcası olan Üç Evler sakinlerinden 70 yaşındaki Hamdi Boz, dün Merkez Camii’nde öğlen namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından, Kanpara Köyü’nde bulunan aile mezarlığına dualar eşliğinde defnedildi.

Cenazeye katılım oldukça yoğun oldu

70 yaşında Sanayi Ustası Hamdi Boz, gerek sanayi esnafı arasında, gerekse kendi çevresinde çok sevilen, sayılan ve hayırsever birisi olarak biliniyordu. Boz’u son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Dün Merkez Camii’nde kılına cenaze namazına, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları, Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş ve Levent Değirmenci. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, MHP il Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ile çok sayıda sanayi ve çarşı esnafı ile ismini yazamayacağımız kadar Gölcüklü, katılarak Boz’u son yolcuğunda yalnız bırakmadılar.”

dsc_4962 hamdi-boz

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.