DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HER ZAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

HER ZAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

MHP Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’yı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi dün Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’yı makamında ziyaret etti. Başkan Çakır, ziyarette yaptığı açıklamada, ‘Bizler her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız’ dedi.

Çakır, “Allah tüm güvenlik güçlerimizi korusun”

Ülkemizin sıkıntılı günlerden geçtiği bugünlerde MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetiminden İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’yı makamında ziyaret etti. Yüzbaşı Kırca, Başkan Çakır ve Yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Çakır, “Bugün İlçe Jandarma Komutanımızı ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin her zaman Jandarmamıza ve güvenlik güçlerimize ihtiyacı var. Bizler her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız. Allah bütün güvenlik güçlerimizi korusun. Bugün ziyaretimiz Jandarmamıza ve tüm güvenlik güçlerimize verdiğimiz desteği belirtmemiz için. İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Burçak Kırca beyefendiye ziyaret isteğimizi kırmadığı için teşekkür ediyorum. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bizler bu zor günlerde tüm güvenlik güçlerimize destek vermek zorundayız. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman askerlerimizin ve polislerimizin yanındadır” dedi.

1-sayfaya dsc_5438

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.