DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İMARLI YOLLAR İMARLI YAPILAŞMA İÇİN AÇILIYOR

İMARLI YOLLAR İMARLI YAPILAŞMA İÇİN AÇILIYOR

Artan yapılaşmayla birlikte ulaşımın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için imarlı yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aynı zamanda asfalt ve parke çalışmalarını da sürdürüyor.

Henüz yapılaşmanın olmadığı veya yavaş yavaş yapılaşmanın arttığı imarlı alanlarda sürdürülen çalışmalar dâhilinde yeni yollar açılırken mevcut yollar da düzenleniyor. Son yıllarda hızla gelişen ve inşaat hareketliliğinin yaşandığı bölgelerde vatandaşların talepleri de öncelikli olarak yerine getiriliyor.

Başiskele’nin hızla gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çeken Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz daha modern bir yapıyla büyüyen ve nüfusu her geçen gün artan Başiskele’de bu gelişimi göz önüne aldıklarını belirterek tüm planlamaların yapıldığını belirtiyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu yönde yaptığı yeni imar yolu açma ve dolgu çalışmalarını Yaylacık Mahallesi Ulus Caddesinin girişinde bulunan yeni imar yolunda, Barbaros Mahallesi Hoylan Sokak, Güzeltepe Sokak ve Hâkimiyet Sokak’ta gerçekleştiriyor.

barbaros-mahallesi-hoylan-sokak-guzeltepe-sokak yaylacik-mahallesi-ulus-caddesinin-girisinde-acilan-yeni-imar-yolu barbaros-mahallesi-hakimiyet-sokak

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.