DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Judo’da yeni sezon değerlendirildi

Judo’da yeni sezon değerlendirildi

Büyükşehirli Judocular yeni sezona da iddialı giriyor.

Türk Judosunun öncü kulüplerinin başında gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, yeni sezon öncesi judo antrenörleriyle durum değerlendirmesi yaptı. Kulüp Genel Sekreteri ve branş sorumlusu Fatih Özkaraaslan öncülüğünde gerçekleşen toplantıya branş koordinatörü Alparslan Arslan, judo antrenörleri Abdülbaki Zorlu, Arzu Bayrak Kiraz, Bülent Yılmaz , Bahar Turşak, Fatma Bayraktar, Galip Şentürk, Gültekin Sevinç, Haluk Bayraktar, Handan Süloğlu, Hüseyin Özkan, İskender Özkanoğlu, Murat Kadayıf, Serdar Kiraz, Şahin Tursak, Ömer Baki Ayvaz, Gamze Şentürk, Uğur Küçük, Ufuk Bora, Orhan Kartal, Hamza Canca, Furkan Kılıç katıldı.

JUDO DA, TAM GAZ DEVAM

Kocaeli’de bir çok ilçede 19 salonda faaliyetini sürdüren, alt yapıda Türkiye’nin en başarılı kulübü olan mavi beyazlılar, bu çalışmalarını yeni sezonda da sürdürmeyi planlıyor. Altıyüz’ün üstündeki sporcu ordusuyla, yeni sezonda da mevcut kadrosunu koruyarak büyümek istiyor. Branş yöneticisi Fatih Özkaraaslan toplantıda yaptığı konuşmada, “Kulübümüzün en önemli ve vizyon branşlarının başında Judo geliyor. Kulüp olarak Judo da Türkiye’de önemli bir yerdeyiz. Bir marka kulübüz, bunlarda siz değerli antrenörlerimizin gayretleriyle oluyor. Hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Biz büyük bir aileyiz. Judoya desteğimiz artarak devam edecek. Başarı çıtasını birlikte daha da yükselteceğiz. ”dedi.

judocular-001

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.