DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kasım Ayı Meclis toplantısı yapıldı

Kasım Ayı Meclis toplantısı yapıldı

 

Karamürsel Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısı yapıldı. Toplantı bir önceki meclis toplantısının tutanaklarının okunması ve oylanması ile başladı.

Karamürsel Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısı Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başladı. Üç maddeden oluşan meclis gündemi ilave bir meclis gündemi eklenerek başlatıldı. Meclisin ilk maddesi ; ‘Karamürsel Uygulama İmar Planı Notlarında yapılan tadilat talebi ile ilgili İmar Komisyonu iade edilen konu için süre uzatım talebi’ oldu. Diğer iki madde ise süre uzatım talebi ve Dairesinden gelen yazılardan oluşuyor.

2- ‘Kayacık Mahallesi, Trafo üstü su deposunun tahliye hattı uygulama İmar Plan değişikliği ile ilgili İmar Komisyonuna havale edilen konu için süre uzatım talebi,

3-‘Dairesinden gelen yazılar ise; Türlü İşler Komisyon Üyesi seçim ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün yazısı’ oldu.

Eklenen 4.madde ise ‘Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığı ile Devlet Malzeme Ofisinden Hibe ile edinilen 1 Adet 583,959325 kod nolu FORD CARGO 1826 DC Şasi ÜZERİNE 13+1,5 M3 Kapasiteli Hidrolik Sıkıştırmalı 41 K 6171 Plakalı Çöp Kamyonunun hiçbir şekilde satılamayacağı ve haczedilemeyeceği hususunda Meclis onayının alınması konusunda karar alınmak üzere evrağın Belediye Meclisine Havale Edilmesi’ oldu.

Son olarak Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım şehir içi trafiğini düzenlemek için geliştirilen  Trafik planını Meclis üyeleri ile paylaştı.

2264c022-6e31-4b9c-bf87-9e3a564b302c f5998faf-e7f8-4560-ac86-fafb9760e32b 9d633446-5dc7-4d5e-8acf-5499f59964e9

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.