DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaelispor Çorum’da altın buldu (3-2)

Kocaelispor Çorum’da altın buldu (3-2)

 

Kocaelispor, grubun iç sahadaki en iyi takımı Çorum Belediyespor’u 2. yarıda Kaptan Hamza’nın 2 ve İshak’ın penaltıdan attığı gollerle 3-2 mağlup etti ve muhteşem bir galibiyete daha imza attı.

İlk yarı sıkıntılı geçti, ikinci yarı coştuk

Kocaelispor’dan destansı bir galibiyet daha!.. Sahasında oynadığı 6 maçın 5’ini kazanan, 1’inde de berabere kalan Çorum karşısında maçı 3-2 kazanan Halkın Takımı puanını 24’e çıkardı. Mücadelenin ilk yarısında pozisyon üretmekte zorlanan ekibimiz 30. dakikada Aykut’un golüne engel olamadı ve soyunma odasına 1-0 mağlup girdi. Henüz ilk dakikada sol ayak bileğinden sakatlanan Sinan Pektemek ikinci yarıda yerini İshak’a bıraktı. Karşılaşmanın 55. dakikasında sağdan yapılan ortada Murat Başak’ın kafa vuruşunda Ferhat topu eliyle kesince Ercan Hellaç penaltı kararı verdi. Topun gerisine geçen İshak topa mermi gibi vurdu ve skora dengeyi getirdi. İkinci yarıda adeta burunlarından ateş çıkan Kocaelispor futbolcular çok coşkulu oynadılar. Kaptan Hamza 61. dakikada ceza sahası dışında bulduğu topa sert ve isabetli vurdu. Burak Onur topa uzandı ancak tam sağ köşeden ağlara giden top ile birlikte Kocaelispor 2-1 öne geçti. Rakip Çorum’u eksik yakalamaya başlayan Kocaelispor, 73’te Kaptan Hamza ile ikinci golün benzeri bir gol buldu ve maçta durum 3-1 oldu.Maçın son bölümleri inanılmaz bir heyecana sahne oldu. 81. dakikada Kadir Öge ters bir kafa vuruşu ile skorun 3-2’ye gelmesine engel olamadı. Uzatmalarla birlikte oynan 15 dakikalık zaman diliminde Çorum ekibi boğucu bir baskı yaptı. Bir topu direkten dönen Çorum’da altı pastan net bir gol kaçtı. Maçın son düdüğü ile birlikte Çorum’u 3-2 mağlup eden Kocaelispor hem rakibinin ilk kez sahasında yenilmesine neden oldu hem de Merhum Yiğit Kuday’a en güzel hediyeyi vermiş oldu. Kocaelispor haftaya Cumartesi günü Kızılcabölük’ü ağırlayacak.

2-004 20130126122528kocaelispor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.