DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Körfez’de spor BİRLİK oldu

Körfez’de spor BİRLİK oldu
06.11.2016
1.215
A+
A-

Körfez’de spor BİRLİK oldu

 

Körfezli kulüp başkan ve antrenörleri ile spor camiasının önde gelen isimleri Kocaeli Birlikspor’un organizasyonunda bir araya geldi, kulübe ‘destek’ olacaklarını ve yalnız bırakmayacaklarını söyledi

 

EKSİKSİZ KATILIM

 

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Erhan Yılmaz, ilçe sporunun önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Körfez Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe; Körfez Belediye Başkan Yardımcıları; İsa Taş ve Faruk Denli, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ile yöneticileri; Çetin İnan, Şaban Eraslan, Murat Ertan Demirhan, Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Birliği Başkanı Tarık Gürgen, belediye spor müdürü Ali Osman Baş, ilçede futbol branşında faaliyet gösteren kulüplerin başkanları ve antrenörleri katıldı.

 

ÇOK KEYİFLİ GEÇTİ

 

Kocaeli Birlikspor Kulübü yöneticileri; Ozan Keser, Burhan Boz, Erhan Oğuz, Tevik Oğuz, kulübün sportif direktörü Çağrı Arslan ve Ar-Ge Koordinatörü Cem Sinan Vergül’ün hazır bulunduğu yemekte keyifli anlar yaşandı. Yemekte herkes söz alarak ilçenin sporuyla ve kulübün gelişmesiyle ilgili fikirlerini paylaştı. Fikir alışverişinin yapıldığı yemekte ilk sözü kulüpler birliği başkanı Tarık Gürgen aldı.

 

GÖNÜL BİRLİĞİ KURDU

 

Kulüpler ve spor adamları birliğinin kuruluşundan bahsederek konuşmasına başlayan Tarık Gürgen, “Amatör kulüpler olarak birlik kurduk. Hedef; ilçede birlik ve beraberliği sağlamak. İlçemizde bulunan bütün takımlara destek veriyoruz. Birlik adına tüm takımlarımızın yanındayız. Erhan başkanımız da kulübü aldıktan sonra gördük ki gönüller birliği kurmaya karar vermiş. Birlik olarak kendisine teşekkür ediyor ve arkasında olduğumuzu belirtiyoruz. Birlik ve beraberlik istiyorsak; hırsımızı, varsa kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp aynı yağmurda birlikte ıslanmalıyız” dedi.

 

DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

 

Ardından sözü Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz aldı. Yılmaz, “Birçok şeyin hepimiz farkındayız. Hasetliği, kıskançlığı kenara bırakıp başarının etrafında beraber olmalıyız. Biz önce Körfez’in, sonra Kocaeli’nin takımıyız. Bu yüzden ilk etapta sizlerle dayanışma yemeği düzenledik. Sizlerle beraber daha güçlü olacağız. Sizlerden alacağımız manevi destek bizleri üst seviyeye çıkaracaktır” şeklinde konuştu.

 

BİZ DÜŞÜNEMEMİŞTİK

 

KASKF Başkanı Murat Aydın, “Birlikspor olmadan önce de bir sürü değerli insanın bu kulüpte emeği var. Amatörden 2.lige gelinirken büyük emekler verildi. Hepsinden Allah razı olsun. Erhan’ı sporcu olarak aldık. Futbolunu oynayıp kendisini kabul ettirdi. Gidenler, gelenler oldu o yine futbolunu oynadı ve bugün kulübün başkanı. Ben dahil hiç kimse bu zamana kadar kulüp başkanlarını toplamayı düşünemedik. Eksikliğimiz oldu. Ama Erhan çevresindeki herkese değer veriyor. Verdiği değeri göstermeye gayret ediyor” dedi.

 

GENÇLERE HEDEF OLMALI

 

Destek için yemeğe katılan kulüplere teşekkür eden Aydın, “Bütün kulüplerimizin oyuncuları var ve onların hedef koyabileceği profesyonel kulüpler olmalı. Hedef koyulacak yer Birlikspor ise bu kulübe herkes destek olmalı. Çünkü kulüp başarısız olursa sadece Erhan başarısız olmaz. İlçe olarak başarısız oluruz, il olarak başarısız oluruz. Başarı olunca herkes kutlar. Kocaelispor Süper Lig’e çıktığında, Derince şampiyon olduğunda hepimiz çılgınlar gibi kutladık. Başarısızlık kötü niyetli insanları mutlu eder. Bizler kötü niyetli insanlar değiliz.

 

İLÇE HAREKETLENECEK

 

Birlikspor profesyonellikte en üst ligde. Bu kulübün üst lige çıkması ilçenin hareketlenmesi demek. Esnafından sporcusuna, kulübüne herkesin topyekun kazanması demektir. Kulübün başkanı ve sahibi Erhan Yılmaz ama hepimiz sahiplenmeliyiz. Sizler sahip çıkarsanız bu ilçenin sporu gelişecektir. Konuşulacak çok şey var ancak ben ‘Desteği eksik bırakmayın, ne sıkıntı varsa kenara bırakıp bu işin büyümesi adına hamleler yapalım’ diyorum. Bu birliktelik olduğu sürece bu iş büyüyecektir” ifadelerini kullandı.

 

KISA SÜREDE BAŞARDI

 

Belediye başkan yardımcısı İsa Taş, “Spor adına Erhan kardeşimizin sizleri bir araya getirmesi ve bizleri davet etmesi son derece anlamlı. Körfez’de sporun birlikte olma ihtiyacını gösteriyor. Belediyemizin amatöre ve Kocaeli Birlikspor’a bakış açısını hepiniz biliyorsunuz. Elimizden ne geliyorsa spor adına yapacağız. Bu akşamki konumuz; Kocaeli Birlikspor’la ilgili birliği, beraberliği, katılımı nasıl sağlardık. Bu akşamki tabloya baktığımda bunun kısa sürede sağlandığını görüyorum. Takım da iyi gidiyor. İnanıyorum ki daha iyi yerlere gelecek. Biz önemsiyor ve elimizden gelen desteği veriyoruz. Yeter mi? Yetmez. Hep birlikte bir şeyler yapacağız. Doğru yolda olduğumuza inanıyorum. Yanındayız” dedi.

 

BOYNUMUZUN BORCU

 

Belediye başkan yardımcısı Faruk Denli, “Çok güzel bir organizasyona imza attınız. Teşekkür ediyorum. Amaç; Körfez ilçemizdeki ruhu canlandırmak, spor faaliyetlerine destek vermek. Kocaeli Birlikspor ilçemizden doğan, ilçemize mal olan bir kulübümüzdür. Bunu böyle benimsedik ve sahiplenmek hepimizin boynumuzun borcu. Yerel yönetim olarak katkı sunmaya çalışıyoruz, çalışacağız. İlçemiz ve kentimiz için önemli adımlardır. Bu mayanın tutacağına inanıyorum” sözlerini kaydetti.

 

 

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

forma

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.