DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kültür Dernekleri Platform’undan öğrencilere test kitabı desteği

Kültür Dernekleri Platform’undan öğrencilere test kitabı desteği

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi TEOG /YGS ve LYS Sınavlarına girecek olan öğrenciler için topladıkları test kitaplarını yıl boyunca ücretsiz dağıttıklarını ifade ederek, Değirmendere Sahaf Kitapçısı ile anlaşma yaptıklarını duyurdu. Başkan Denlikol, “Amacımız öğrencilerin daha fazla kaynak kitaba ulaşması ve aile bütçelerine destek olmaktır” dedi.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak tüm gençlere başarılar diliyoruz

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak başlattığımız kitap kampanyası devam ediyor. TEOG /YGS ve LYS Sınavlarına girecek olan öğrenciler için topladığımız test kitaplarını yıl boyunca ücretsiz olarak dağıttık. Buradaki amacımız öğrencilerin daha fazla kaynak kitaba ulaşması ve aile bütçelerine destek olmaktır. Birkaç gün önce Değirmendere Yüzbaşılar Sahili’nde bulunan Değirmendere Sahaf Kitapçısı Ahu Aksoy hanımla  bir anlaşma yaptık. Topladığımız test kitaplarını kendisine teslim ettik. Ahu hanım test kitaplarını bizim yaptığımız gibi dükkanına gelip de test kitabı isteyenlere elindeki mevcut test kitaplarını ücretsiz olarak öğrencilere verecektir. Ahu hanım bu güzel çalışma için teşekkür ederek gerekirse kitapları farklı illere göndereceğini fakat bunun da kargo ücretinin pahalı olması nedeniyle, sıkıntı yaşandığını söylüyor. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak tüm gençlere başarılar diliyoruz.

img-20161114-wa0010 img-20161114-wa0011 img-20161114-wa0012 img-20161114-wa0008 img-20161114-wa0009

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.