DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MEDENİYET VE YENİKÖY CADDESİ ASFALTLA KAPLANDI

MEDENİYET VE YENİKÖY CADDESİ ASFALTLA KAPLANDI

 Başiskele’de yapı yoğunluğunun artması, bölgedeki yapılan yeni tesislerin hareketliliği nedeniyle gelecek yıllarda yolların bu ihtiyaca cevap verebilmesi için imar planları doğrultusunda genişletiliyor, altyapıları yenilenerek daha kullanışlı ve güvenli hale getiriliyor.

Yeniköy Merkez Mahallesi Medeniyet Caddesi’nde bu yönde yapılan çalışmalar kapsamında İSU’nun altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından yol çift taraflı olarak asfaltla kaplandı. Ayrıca bu caddeye bağlantısı olan Yeniköy Caddesi ’ne aşınma asfaltı serildi.Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, bölgenin gelişme sürecinde alt yapı çalışmalarının önemine dikkat çekerek, hızla gelişmekte olan yerleşim yerlerinin başında gelen Başiskele’de bu hızlı gelişimin en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için belediye olarak üzerimize düşen çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ulaşımın sağlandığı yolların bakım ve onarımlarını belirlenen program dâhilinde yaptıklarını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz her gün ortalama 50 ton sıcak asfalt serimi yapıldığını söyledi.

Başiskele Belediyesi’nin çalışmalarının yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle de yapılan asfalt çalışmaları kapsamında yapılması uygun görülen İSU’nun altyapı çalışması gerçekleştiği Medeniyet Caddesi de sıcak asfaltla kaplandı. Çalışmalar kapsamında bu caddenin uzantısı olan Yeniköy Caddesi‘ne aşınma asfaltı serildi.

 

2 3 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.