DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Miniklerden Van’a kırtasiye yardımı

Miniklerden Van’a kırtasiye yardımı

Miniklerden Van’a kırtasiye yardımı

Gölcük Şirinköy Ana Okulunun miniklerinden anlamlı yardım, Van İlinin Özalp ilçesindeki bir köy okuluna kırtasiye ve oyuncak yolladılar. Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu değerler eğitim projesi kapsamında Gölcük Şirinköy Anaokulu minik öğrencileri, müdürü, öğretmenleri ile velilerinin destekleri ile Van ilinin Özalp ilçesinde Sarıköy İlkokulu öğrencilerine gönderilmek üzere kırtasiye, oyuncak ve 4-5 yaş gurubuna uygun giyim kampanyasını düzenlediler.

PROJE GEREĞİ DOĞU ANADOLUYA YARDIM

Düzenlenen kampanyayı okul öğretmenlerinden Fatma Taşkın önderliğinde yürütülerek tamamlandı. Kampanya ile ilgili açıklama yapan Gölcük Şirinköy Anaokulu müdürü Fatma Köroğlu; “Bu gün doğu ve güney doğudaki öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için bir çalışma başlattık. Bu çalışmada zaten ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün değerler eğitimi projesi kapsamında gerçekleşti” dedi.

MİNİKLERDEN DUYGULU ANLAR

Köroğlu “Bu proje kapsamında fedakarlık duygularını oluşturmak amaçlı yapılan bir çalışmadır. 4-G şubesi öğretmeni Fatma Taşkın nezaretinde yürütülen bu çalışma iyi bir sonuç verdi bu çalışmaya çocuklarımızın da katılması ayrı bir çalışma ortaya çıktı. Bu çalışmalara velilerimiz, öğretmenlerimiz Mahallemizin muhtarı Ruhşen İşeri de katkı sağladı” dedi.

img_5976 img_5981

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.