DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Misafir öğrencilere deprem eğitimi

Misafir öğrencilere deprem eğitimi

Büyükşehir’in Sismoloji ve Deprem Eğitim Merkezi şehir dışından gelen öğrencilere proje kapsamında eğitim gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sismoloji ve Deprem Eğitim Merkezi, şehir dışından gelen öğrencileri ağırladı. Deprem eğitimi alan öğrenciler, doğal afetlere karşı daha bilinçli bir hale geldi.

FARKLI İLLERDEN EĞİTİME GELDİLER

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilip desteklenen Kalkınan Türkiye’nin Lider Gençleri Projesi kapsamında sismoloji ve Deprem Eğitim Merkezi; Van, Gümüşhane, Erzincan ve Çankırı’dan gelen öğrencilere deprem bilinci ve uygulamalı deprem eğitimi gerçekleştirdi. Proje kapsamında şehrimizde bulunan öğrenciler, merkezde deprem hakkında bilinçlendirildi.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde verilen eğitimler ile Kocaeli halkı deprem konusunda bilinçlendirilmeye devam ediyor. Merkez hizmeti sadece Kocaeli’ye sunmuyor, şehir dışından gelen misafirlere de deprem eğitimi veriyor. Proje kapsamında misafir öğrencilere eğitim verilmeye devam edecek.

1-2 1-3 1-4 1-1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.