DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Nevzat Doğan, Danışma Kuruluna Seçildi

Nevzat Doğan, Danışma Kuruluna Seçildi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından oluşturulan Danışma Kuruluna seçildi.

AK Parti Genel Merkezince, geçmişte partinin genel merkezinde yöneticilik yapmış siyasiler tarafından

bir danışma kurulu oluşturuldu. Dr. Nevzat Doğan’ın da 22. Dönem milletvekilliği döneminde kurucu Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı ile Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi olması ve bu görevi 4,5 yıl başarıyla yürütmesi sebebiyle danışma kurulunda yer almasına karar verildi.

 

Genel Başkan Yardımcısıyla Bir Araya Geldi

İzmit Belediye Başkanı Doğan, konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı ile ilgili açıklama yapan Doğan “AK Parti Yaşlılar Koordinasyon Merkezi’nin kuruluşunda bulunmaktan ve bu büyük oluşumun ilk temelinde yer almaktan her zaman gurur ve onur duydum. Genel Başkan Yardımcımız tarafından Danışma Kurulu için tecrübemize başvurulması beni ayrıca mutlu etti.

 

Yaşlılar ve Engelliler Her Zaman Önceliğimiz Oldu

Gerek milletvekilliği dönemimde, gerekse 2 dönemdir yürüttüğüm belediye başkanlığımda, sosyal politikalar ve özellikle de dezavantajlı gruplar diye adlandırdığımız yaşlı ve engelli vatandaşlarımız her zaman önceliğim olmuştur. Danışma Kurulunda aldığım görev de, yerel yönetimlerle ilgilidir. Görevimizin amacı, özellikle yaşlılarımıza yönelik önerilerin genel merkeze ve ilgili bakanlıklara iletilmesi olacaktır.  Oluşturulan bu kurulun faydalı olacağına inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.