DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KARMA SERGİSİ AÇILDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KARMA SERGİSİ AÇILDI

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanatevi’nde Karma Sergi açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa katılım oldukça yoğun oldu

25 Kasım tarihine kadar açık kalacak olan serginin açılışına Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcüklü eğitimciler, sanatçılar ve sanatseverler katılım gösterdi.

Yağlı boya, heykel, kuyumculuk ve geleneksel sanat eserlerini sizlerin beğenesine sunduk

Öğretmenler Günü anısına düzenlenen Karma Sergi açılışında eğitimciler adına söz alan Değirmendere Ali ÖZBAY Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mine CAN, Öğretmenler günü etkinlikleri çerçevesinde Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına bizler ilçemizde mesleğimize hitafen bir karma sergi yapmak istedik ve  gerek başka üniversitelerden arkadaşlarımız ve serbest çalışan sanatçılarımız ile birlikte bu karma sergiyi açtık. Yağlı boya, heykel, kuyumculuk ve geleneksel sanat eserlerini sizlerin beğenesine sunduk. Bu anlamda serginin açılmasında katkı ve emek veren tüm herkesi gönülden kutluyorum” dedi.

Sergi Cuma gününe kadar açık kalacak

Değirmendere Sanatevi’nde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu Karma Sergi Gölcük’ün değerli Eğitimcileri Abdil Saraçoğlu, Ahmet Avcı, Arzu Parten, Burcu Büyükünal, Ceyhun Konak, Haldun Şekerci, İrfan Dönmez, Mine Can, Nilgün Keskin Şener, Pınar Doğan Dönmez, Selda Özturan, Serkan Türkyılmaz, Sevtap Örgel ve Ziya Yekta Özkan’ın yoğun emekleri ile oluşturulmuş olup, Cuma gününe kadar açık kalacak.

img_7855 img_7873 img_7881 img_7897 img_7905 img_7852

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.