DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Öğretmenlerden Vali Güzeloğlu’na ziyaret

Öğretmenlerden Vali Güzeloğlu’na ziyaret

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İzmit Anaokulu Öğretmeni Rümeysa Şen, Yahya Kaptan Ortaokulu öğretmeni Filiz Dönmez, Ulugazi İlköğretim Okulu öğretmeni Mukaddes Belgin Gürkaş, Muammer Dereli Fen Lisesi Öğretmeni Kerem Erol, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ziyarette yaptığı konuşmasında;  “24 Kasım Öğretmenler günü haftası münasebetiyle her branşı temsilen bir öğretmenimizle, İlimizin baş öğretmeni olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Bütün eğitim camiası adına bizi kabullerinden dolayı Sayın Valimize şükranlarımızı sunuyoruz. İlimize geldikten sonra yapmış olduğunuz çalışmalar vermiş olduğunuz mücadeleden dolayı öğretmenlere kol kanat germenizden, yakın ilgi ve alakanızdan dolayı bütün öğretmenler adına teşekkür ediyorum. Siz bizim önümüzde olduğunuz müddetçe, bu şekilde öğretmenlerimize değer verdiğiniz sürece bizlerde ilimizdeki çocuklar için çok iyi ve güzel şeyler yapacağımız adına sizlere söz veriyoruz. Sayın Valim İlimize teşrif ettiklerinde Eğitim düzeyi hakkında sunum yapmıştım; O zamanlar üniversite sınavlarında 76’ncı sırada, TEOG sınavlarında 69’ncu sırada, okul öncesin de de 62-65’nci sırada   yer alıyorduk. Allaha şükür 2 senelik çalışmalarda gerçekten büyük bir çaba sarf ettiniz. İlk geldiğimizde bütün branşlarda kırmızı olanları maviye çevirin demiştiniz ve maviye çevirdik. Bu yıl ki hedefimizde her zaman dediğiniz gibi İlimizde en üst sıralarda yer almayı planlıyoruz. Bir kez daha bu vesileyle öğretmenlerimiz adına tek tek sizin ellerinizden öpüyoruz. Çünkü öğretmenlik mesleği kutsal bir meslek ve sizde bizim başöğretmenimizsiniz. ” diyerek, Vali Güzeloğlu’na eğitime verdiği önem nedeniyle teşekkür etti.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise ziyarette yaptığı konuşmalarında “Sizlerin şahsında hem İlimizde hem de Ülkemizdeki bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bizde bu ülkeye insanımıza hizmet eden ve bugünkü sahip olduğumuz bütün kazanımları bizlere öğreten tüm öğretmenlere saygılarımızı sunuyor, büyüklerin ellerinden öpüyoruz. Her yaştaki her öğretmenimize kutsal görevde başarılar diliyoruz. Hayatın her akışında öğrenmek ve öğretmek çok kutsal bir uğraş. Tüm öğretmenlerimiz, toplumuzun geleceğini belirleyen, geleceği tanımlayan insanı yetiştiren çok önemli bir misyonu üstlenmişlerdir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimizi ve bu gün aramızda olmayan bütün öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz. Öğretmenlerimizin eseri olan Cumhuriyetimizi ve gençlerimizi daha iyiye ve güzele götürme, taşıma kararına içtenlikle katılıyor, bu zor ama bir o kadarda güzel uğraşta başarılar diliyoruz.

 Bilgi çağında çocuklarımızın öz güvenli, değerlerine bağlı ve geleceğe hazırlıklı yetiştirmek sizlerden beklentimizdir. Çünkü ülkenin en büyük zenginliği eğitilmiş genç nüfustur. Bu perspektifte her bir çocuğumuz sizlere emanet edilen en değerli varlığımızdır. İstediğimiz aydınlık yürüyüşümüze, büyük hedeflerimize öğretmenlerimizin katkısıyla bir bir ulaşacağız. Kocaeli de bu büyük yürüyüşe zenginlik katan bir büyükşehirdir. İl milli eğitim müdürümüzün de ifade ettiği gibi son 2 yılda eğitim anlamında Kocaeli’ ye yakışan ve yaraşan bir başarı ve performans sergilendi. Kocaeli için hedefimiz önde ve öncü olmaktır. Bende emekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bugün ve yarın da TEOG sınavımız var, bu vesile ile hem sınavlara katılan öğrencilerimize hem de siz değerli öğretmenlerimize içtenlikle başarılar diliyorum. İnanıyorum ki gelecekte çalışan, mutlu olan, güzel düşünen bireyler ve gençler Ülkemizi daha iyiye, daha güzele, daha aydınlık yarınlara taşıyacaklar ve bunda da en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimiz olacaklar. Sizlerin şahsında bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayan Vali Güzeloğlu, öğretmenlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmalarının ardından Vali Hasan Basri Güzeloğlu, tüm öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutlayarak, öğretmenlerimize günün anısına hediye verdi.

 

 02-medium 03-medium 04-medium 05-medium 06-medium 01-medium

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.