DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

öğretmenleri ağırladı

öğretmenleri ağırladı

Kocaeli Birlikspor

Kocaeli Birlikspor Kulübü öğretmenler günü nedeniyle ilçedeki ortaöğretim müdürlerini ve beden eğitimi öğretmenlerini ağırladı. İlçe protokolünün de katıldığı yemekte birlikte neler yapılabileceği konuşuldu, “Maçlara gidelim, öğrencileri de götürelim. Yeni bir taraftar kitlesi oluşturalım” denildi

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Erhan Yılmaz önceki akşam yemek organizasyonunda öğretmenlerle bir araya geldi. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Körfez Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona ilçedeki liselerin müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri büyük ilgi gösterdi. İlçede ilk kez spor kulübünün organizasyonuyla günleri kutlanan, ilçe sporunun gelişimi için fikirleri alınan ve spor kulübünün tanıtımı ile taraftar kitlesi oluşturmada neler yapılabileceğinin danışıldığı eğitimciler oldukça verimli bir akşam geçirdi.

TÜM PROTOKOL KATILDI

Organizasyona; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, belediye başkan yardımcıları; İsa Taş ve Faruk Denli, milli eğitim şube müdürleri; Recep Gayret, Kadir Zorlu ve Bahtiyar Erdoğan, ilçe spor koordinatörü Melih Yücel, belediye özel kalem müdürü Emrah Çoban, belediye spor müdürü Ali Osman Baş, lise müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

SİZDEN FEYZ ALIYORUZ…

Organizasyon kulüp başkanı Erhan Yılmaz’ın selamlama konuşmasıyla başladı. Hem öğretmenler gününü kutlamak hem de fikir alışverişinde bulunmak için böyle bir organizasyonu düşündüklerini belirten Yılmaz, “Sizlerden nasıl feyz alırız, kulübümüzün tanınmasında ve büyümesine nasıl destek alabiliriz ve sizler için biz neler yapabiliriz öğrenmek istedik. Birlikte ilçe sporunun gelişmesine katkıda bulunabilir, kulübümüze vereceğiniz destekle bir adım daha ileriye gidebiliriz. Davetimize katıldığınız için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

SÜPER LİG NEDEN OLMASIN

Öğretmenler gününü tebrik eden İsmail Baran, “Bu güzel organizasyonu yapan Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Erhan Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Kentimizin en üst ligdeki takımı, Körfez’imizin markası. Takıma sahip çıkmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Maçlara da hepinizi bekliyoruz. Öğrencilerimizi de maçlara gelme konusunda yönlendirelim. Gençlerimizin sporla, sanatla, edebiyatla yetişmeleri ve vatana faydalı olmaları için gayret ediyoruz. Birlikspor alt yapıda da 250 sporcuya eğitim veriyor. Körfez ailesi olarak kulübün yanında olacağız. Bu sene inşallah 1.lige çıkacağız, bir sonraki yıl da Süper Lig neden olmasın diyoruz” dedi.

ÇOK İYİ DÜŞÜNÜLMÜŞ

Organizasyonun iyi planlandığını belirten Kaymakam Hasan Hüseyin Can, “Eğitim ve sporun birlikteliğini temine yönelik ve Kocaeli Birlikspor’un eğitim camiamızda tanınmasına yönelik bu organizasyon gerçekten çok iyi düşünülmüş ve planlanmış. BU liglerde oynayacak olan çocuklarımızın genç yaşta ele alınarak yetiştirilmesi gerekir. Belediyemizin spor okulları da, kulübümüzün alt yapısı da bu konuda elinden geleni yapıyor. Kulübümüze teşekkür ediyor, onlara destek veren belediyemize ve bu geceye katılan eğitimcilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BİRLİKTE MAÇA GİDELİM

Öğretmenleri maçlara davet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ise “Kulübü, başta beden eğitimi öğretmenlerimize sahiplendirmek istiyoruz. Bunun için de öğretmenlerimize ihtiyacımız var. Taraftar kitlesi oluşturmak istiyoruz. Bunun öğretmenlerimizle yapmanın daha kolay olacağını düşündük. Sizlerin de desteğe ihtiyacınız olduğunda kulübümüzün kapısını çalabileceksiniz. Gayretliler. Son 3 maçlarına gittim. İkisinde de galip geldiler. Ayağım uğurlu geldi. Bu maçlarda sizleri de görmek istiyorum. Birlikte tribünde olalım. Takımın 1.lige çıkışına birlikte tanıklık edelim” şeklinde konuştu.

HERKES ORADAYDI

PROTOKOL- Kocaeli Birlikspor Kulübü’nün düzenlediği Öğretmenler Günü organizasyonuna kaymakam Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkanı İsmail Baran, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, ilçe milli eğitim şube müdürleri ve belediye başkan yardımcıları da katıldı.

ÖĞRETMENLER MEMNUN

ÖĞRETMENLER- Körfez ilçedeki liselerde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ilk kez, ilçenin profesyonel takımı tarafından ağırlanmaktan memnuniyet duydu. Kulübe nasıl katkı verebilecekleri konusunda görüşlerini belirtti, kendileriyle birlikte yapılabilecek çalışmalarda üstlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.

LİSE MÜDÜRLERİ

MÜDÜRLER- İlçedeki 16 lisenin müdürü de organizasyona katılım gösterdi. Keyifli sohbetlerin yapıldığı yemekte müdürler kulübe duydukları sempatiyi dile getirdi, fırsat buldukça maçlara geleceklerini söyledi.

BAYAN ÖĞRETMENLER

BAYAN ÖĞRETMENLER- İlçenin bayan beden eğitimi öğretmenleri; Gülay Yücel (Körfez Fen Lisesi), Ayşegül Kahveci (Tüpraş 50.Yıl AL), Sabiha Özgür (Hereke Nuh Çimento MTAL), Aliye Yaylacık (Çamlıtepe MTAL) ve Emel Demirci (Hereke AL) kulübün basın sorumlusu Gönül Efe ile birlikte görünüyor.

GURURLA TAŞIYACAĞIZ

FORMA KAYMAKAM- Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’a takımın formasını hediye etti. Kaymakam Can hediye için teşekkür edip “Bunu gururla taşıyacağız” dedi.

MAÇLARA GİDİYORUM

FORMA BAŞKAN- Kulüp başkanı Erhan Yılmaz, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a da takımın formasını hediye etti. Maçlara gittiğini belirten Baran, forma için teşekkür etti.

HEDİYE VE KOMBİNE KART

HEDİYE ERKEK ve HEDİYE BAYAN- Kulüp başkanı Erhan Yılmaz, günü ölümsüzleştirmek için okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerine sürekli kullanabilecekleri bir hediye takdim etti. Ayrıca maçlara rahatça gelmeleri için her bir öğretmene kombine kart verdi.

KADINLARLA- Öğretmenler Günü Yemeği’nin sonunda kadın eğitimciler, kulüp başkanı Erhan Yılmaz, kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can ve ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Okutan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HEP BİRLİKTE- Öğretmenler Günü organizasyonu anısına yemeğin sonunda öğretmenler, müdürler ve davetli protokol üyeleri fotoğraf çektirdi. Kusursuz organizasyon için Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

forma-kaymakam forma-belediye-baskani erhan-yilmaz

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.