DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ömer Uzuner’i kaybettik

Ömer Uzuner’i kaybettik

Yüksel ve Hüseyin Uzuner’in abisi, AK Parti Gölcük SKM Başkanı ve Eski Genel Meclis Üyesi Ömer Uzuner, hayatını kaybetti. Uzuner’in vefat haberi ilçemizde adeta şok etkisi yarattı.Ömer Uzuner rahatsızlığı nedeniyle İzmit Aile Konak Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Ömer Uzuner’in vefat haberi ilçemizde derin yasa sebep oldu. Ömer Uzuner’in cenaze namazı bugün Öğle Namazına müteakiben Hasaneyn’de kılınacak ve toprağa verilecek. Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak Ömer Uzuner’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

14962724_328091330895278_8332914242032914505_n

YORUMLAR

  1. Hasan Yılman (Stratejist) dedi ki:

    Çok değerli kardeşim, dostum, İş arkadaşım Ömer Uzuner’ in vefatını üzüntüyle öğrendim.Yüce ALLAH rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına da sabırlar ihsan eylesin. İnşallah mekanı CENNET olur. Çok değerli bir vatan evladıydı.

  2. Hasan Yılman (Stratejist) dedi ki:

    Çok değerli kardeşim, dostum, İş arkadaşım Ömer Uzuner’ in vefatını üzüntüyle öğrendim.Yüce ALLAH rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına da sabırlar ihsan eylesin. İnşallah mekanı CENNET olur. Çok değerli bir vatan evladıydı. Üzüntümü ifade etmem mümkün değil.