DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SAVDES-SEN KOCAELİ EDOK KOMUTANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

SAVDES-SEN KOCAELİ EDOK KOMUTANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Savdes-Sen Kocaeli Bölge Şube Başkanlığı olarak EDOK Muhabere Hizmet Destek Eğitim Komutanı Korgeneral Metin Gürak’ı makamında ziyaret etti.

Savdes-Sen Kocaeli olarak Korgeneral Gürak’ı, Savdes-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ferit BİNGÖL, Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, Başkan Yardımcıları Yusuf Ünlü ve Rahmi YILDIRIM ziyarette hazır bulundular.

SAVDES-SEN KOCAELİ’DEN YENİ GÖREVİNDE HAYIRLI OLSUN

Savdes-Sen Kocaeli Bölge Şube Başkanlığı olarak Korgeneral Metin Gürak’a yeni görevinde başarılar dileyerek iyi temennilerde bulundular.

SAVDES-SEN OLARAK DEVLET MEMURLARININ ÖZLÜK HAKLARI İÇİN DESTEK İSTEDİK

Ziyaret hakkında bilgi veren Savdes-Sen Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, “Devlet Memurlarının temel taleplerini ilettik. Savdes-Sen olarak devlet memurlarının özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda bugüne kadar verdiğimiz onurlu mücadeleyi ve yapılan çalışmaları kendisine aktardık. Kocaeli’nde çok sorumlu makamda bulunması münasebetiyle desteklerini beklediğimizi belirttik.

KORGENERAL GÜRAK VATAN VE MİLLET AŞKIYLA DOLU

“Sohbetimiz esnasında Komutanımız Korgeneral Metin Gürak vatan ve millete hizmet aşkı ve anlayışı içinde olması, bu anlayışın yaygınlaştırılması bu anlamda ortaya koyduğu perspektif milli duygularımız kabarttı bu anlamda ziyadesiyle memnun kaldık. Devlet memurlarının Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemli unsuru olduğunu, özlük haklarının iyileştirilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağını yakın zamanda birlik ziyaretine gelecek Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’a konuyu bir fiil ileteceğini belirtti.”

SAVDES-SEN OLARAK MİSAFİR PERVERLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

“Komutanımız Korgeneral Metin Gürak’a sorunlarımız ve haklarımız konusunda gösterdiği duyarlılık, Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanına yakışır misafirperverliği ve çağdaş yaklaşımından dolayı devlet memurları adına kendisine teşekkür eder tekrar yeni görevinde başarılar dileriz.”

15135832_10154723636602020_7033837989421160204_n 15178063_10154723636777020_2028244225922985575_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.