DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNDEN KORKMAYIN”

“SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNDEN KORKMAYIN”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp,

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, önceki akşam ilçe binasında düzenlediği, haftalık basın toplantısında, yerel ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Alp, son günlerde çok tartışılan sistem değişikliğine dikkat çekerek, “Sistem değişikliğinden korkmayın” dedi.

Alp, “82 Anayasası arızalı bir Anayasa ve her türlü tehdide açık bir anayasa”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık basın toplantısında özetle şu görüşlere yer verdi: “Sözlerime öncelikle, Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konularıyla başlamak istiyorum. Bakın arkadaşlar her zaman söylüyorum. 82 Anayasası arızalı bir Anayasa ve her türlü tehdide açık bir anayasa. Bu nedenle sistem değişikliğine yani Yeni bir Anayasaya şiddetle ihtiyacımız var. Bu anlamda, sistem değişikliğinden korkmaya gerek yok. Çünkü korkarak yaşamayız. Bir Türk halkı korkaklığa alışık değiliz. Korkularla bir yere varamayız. Aslında Türkiye’nin en büyük sorunu siyasi istikrarsızlık. Türkiye’nin acilen Siyasi istikrara ihtiyacı var. Birde bugünlerin en büyük sorunu Avrupa Birliği (AB) tartışmaları. Bana göre, Türkiyesiz bir AB yalnızlaşır. AB Türkiyesiz yanlış kalır. Ama hiç önemli değil. Yeni Türkiye’nin doğuşunu kimse engelleyemeyecek. Türkiyesiz bir coğrafya, içinde Türkiye’nin olmadığı bir harita çizilemez. Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yeni Türkiye ile Türkiye’nin de ufku genişleyecek” dedi.

?????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.