DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEŞEKKÜR ETTİ

TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Amatör Spor Kulüp başkan ve yöneticilerine

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi geçtiğimiz hafta sonu Gölcük Amatör Spor Kulüp Başkanları, Yönetim ve Antrenörleri ile bir araya geldi. Başkan Alp, davetlilerine 15 Temmuz Darbe Sürecinde kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Alp, “15 Temmuz sürecinde milletin yanında yer aldığınız için sizlere teşekkür ediyorum”

Kadırga Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa katılım sağlayan Gölcük Amatör Spor Kulüp Başkanları, Yönetim ve Antrenörleri Başkan Alp ve Yönetimine kendileri için hazırladıkları program için teşekkür etti. Başkan Alp, “Arkadaşlar bugün sizlerle buluşmamızın nedeni 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinde vatanının yanında, milletinin yanında olan sizlere teşekkür etmek için buluşmuş bulunmaktayız. Öncelikle geçtiğimiz gün Siirt’te meydana gelen maden kazasında göçük altında kalarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabırlar diliyoruz. Dün Şehit olan Gebzeli kardeşimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Ayrıca bugün gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim sınavına katılan adaylara da başarılar diliyorum. Ülkemiz ne yazık ki 15 Temmuz’da ülkemizin içine sinsice sızan ve ülkemizi bölme amaçlı faaliyetlerde bulunan FETÖ terör örgütünün darbe girişimini yaşadı. Ama sizlerin ve aziz milletimizin kararlı, kahraman mücadelesiyle hainler hak ettikleri cevabı çok sert aldı. Bizler birlik ve beraberliğimiz asla bozmamalı, devamlı bir hareket etmeliyiz. Bizler bir oldukça terör örgütleri yaptıkları ile kalacak, planları suya düşecektir” dedi.

“Her zaman milletimizin yanındayız”

Gölcük Amatör Spor Kulüp Başkanları, Yönetim ve Antrenörleri ise her zaman milletin yanında yer aldıklarını belirterek, bir daha böylesine kötü olayların yaşanmamasını dilediklerini ifade ettiler ve Başkan Alp’e organize ettikleri programdan ötürü teşekkür ettiler.

img-20161120-wa0000 img-20161120-wa0001 img-20161120-wa0002 img-20161120-wa0003 img-20161120-wa0004 img-20161120-wa0006 1-sayfaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.