DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Toltar “Diliskelesi Hizmete Doyacak”

Toltar “Diliskelesi Hizmete Doyacak”

Dilovası Belediyesi Cadde ve sokakları bakım onarım ve yenileme çalışması başlattı.

Dilovası Belediyesinin ilçede başlattığı cadde ve sokakları yenileme çalışmaları devam ederken, bir yanda da çarşı merkezinde ve sokak aralarında bazalt taşı ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.

İlçede yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde çalışma başlattıklarını belirterek, yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Toltar, açıklamasında şunları söyledi: “İlçe genelinde bozulan, cadde ve sokakları yeniliyoruz. Kısa ve uzun vadeli çalışma programlarımız çerçevesinde devam ediyor. Mevsim itibari ile ilk önce yollarımızı ele aldık. Ardından bozulan, tahrip olan cadde ve sokaklarımız için çalışma başlattık. Osmangazi Köprüsüne ile ilçemizin kazanmış olduğu yükselme ivmesine bizlerde ilçe belediyesi olarak katkılar sunuyoruz. Bu kapsamda Diliskelesi mahallemizde hizmet seferberliği başlattık. Diliskelesi mahallemiz kadirşinas insanlarına ne yapsak azdır, diğer mahallerimiz gibi onlarda hizmetin en güzeline laiktir. Hep birlikte Dilovası’nı geleceğe taşıyacağız. ”

Şehir içinde ise cadde ve sokak aralarında hem kilitli parke taşı döşediklerini ve kaldırımları sil baştan yenileyeceklerini belirten Başkan Toltar, “Fen İşleri Müdürlüğümüz teknik personelleri de çalışmaları yerinde takip ediyor. İlçedeki kaldırımları eski görünümlerinden kurtarılarak prizma taşıyla sil baştan yeniliyoruz.” dedi.

2 3 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.