DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜMSİAD tarafından büyük bir organizasyon ile Pakistan’ a iş gezisi düzenlendi

TÜMSİAD tarafından büyük bir organizasyon ile Pakistan’ a iş gezisi düzenlendi
06.11.2016
898
A+
A-

TÜMSİAD tarafından büyük bir organizasyon ile Pakistan’ a iş gezisi düzenlendi

Bu gezi kapsamında, 07-08 Kasım 2016 tarihinde Pakistan’ın Lahor şehrinde gerçekleştirilecek olan “IBCE-2016 Fuar ve Kongresi” nde de TÜMSİAD standı bulunacaktır. Bu stantta katılımcı firmalarımız katalog ve broşürleri ile tanıtımlarını yapma fırsatı bulacak ve yine gezi kapsamında fabrika ve konsolosluk ziyaretleri yapılacaktır.

TÜMSİAD Kocaeli Şubesi’ de organizasyona Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile katılım göstereceklerini açıkladı. Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz yaptığı açıklamada; “ Ülke olarak ithalat ve ihracat hedeflerimizin gerisindeyiz. Dönemsel olarak bir gerileme dışında bir de ülke gündemimiz göz önüne alındığında maalesef hedeflerimizi tutturmak daha zor, daha meşakkatli yoldan geçmektedir. Dolayısıyla önceden planladığımız Kardeş Ülke Pakistan’ a yapacağımız bu ticari geziyi önemsiyoruz. Ticari faaliyetin oluşması için Pakistan Başbakanı Sn. Navaz ŞERİF ilgili bakanlar, ticaret ve sanayi odaları, üyeleri ile en üst seviyede programımız dahilinde görüşmeler yapılacak, Pakistan’ ın en önemli ticari şehri olan Lahor’ da düzenlenecek olan “IBCE-2016 Fuarı”nda  ürünlerimiz sergilenecektir. Bu ticari faaliyetlerimizden TÜMSİAD iş adamları olarak beklentilerimiz yüksektir. Bu tür yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarımız, ilgili bakanlarımızla devam edecektir. Bu gezilere katılımların yüksek olması ve üst düzeyde faydalı olabilmesi için bizler de TÜMSİAD Ailesi olarak elimizden geleni yapmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Enerji, İnşaat, Tekstil, Bilişim, Otomotiv, Sağlık, İmalat, Gıda ve Tarım, Hızlı Tüketim Mamulleri (FMCG) ve Turizm sektörlerinin bir araya geleceği fuar ve kongre organizasyonu ihracatçı firmalara kendilerini tanıtma imkanı sunmayı, Pakistan’da yatırım olanaklarının geliştirilebilmesini ve küresel anlamda ticari bağlantıların yapılabilmesi için zemin oluşturmayı hedeflemektedir.

20161105_151413

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.