DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

USULSÜZ SATIŞLARA KARŞIYIZ

USULSÜZ SATIŞLARA KARŞIYIZ

CHP İlçe Başkanı Selahattin Kaya

CHP İlçe Başkanı Selahattin Kaya’nın Çayırova Belediye Meclisi’nin arsa satışı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya Çayırova Belediye Meclisi’nin 01.11.2016 tarihli toplantısında AKP meclis grubunun oyları ile satışına karar verilen akse mahallesindeki Belediye hizmet alanı olarak ayrılmış olan Akse Mahallesi 2093 ada 1 nolu parseldeki 3230.00 m2 arsanın satışına tepki gösterdi. Kaya, yaptığı yazılı açıklamada CHP grubu olarak bu usulsüz satışa engel olmak için tüm yasal haklarımızı kullanacağız dedi.

SATIN ALAN KİŞİ BELEDİYE HİZMET BİNASI MI YAPACAK?

Satılmasına karar verilen arsanın imar durumu belediye hizmet alanı olarak görünmektedir. Bu arsayı alacak kişinin bu duruma göre belediye hizmet alanı dışında kullanması mümkün değildir durum böyle iken bu arsayı satın alarak çayırovalılara hizmet binası yapmak isteyecek kaç tane yardım severin çıkacağını merak etmekteyiz.

KAYA DANIŞIKLI DÖVÜŞMÜ

CHP İlçe başkanı kaya bu arsa satışında kamu yararı ve belediyenin yararı değil başka hesaplarmı yapılıyor satışta rekabeti engellemek için bu yöntem seçilmiştir. Bu duruma göre belediye hizmet alanı olan arsayı hiç kimse almaya cesaret edemeyecektir, satış yapıldıktan sonra burası ticari alan mı , otel mi , akaryakıt istasyonumu yoksa rezidans mı yapılacaktır,alan kişiye ne şekilde imar düzenlemesinin yapılacağının sözü verilecektir dedi.

116944

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.