DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VM Medical Park’ta Atatürk törenle anıldı

VM Medical Park’ta Atatürk törenle anıldı

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni gerçekleştirildi. Çalışanların yanı sıra hasta yakınlarının da katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin giriş katında düzenlenen anma töreninde Genel Müdür Doç. Dr. Soner Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Nazlıhan Alkan, Başhekim Dr. Göksel Ensari, birim yöneticileri, personel ve hasta yakınları hazır bulundu. Törenin açılışını gerçekleştiren Doç. Dr. Soner Şahin, konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Kurtuluş Savaşı’nın önderi, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, eşsiz devlet adamı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 78’inci yıl dönümünde, O’nun manevi huzurunda saygı ile eğiliyorum. Toplumlar, tarihlerine yön veren ve geleceklerini aydınlatan liderlerini hiçbir zaman unutmazlar. Atatürk’te, Türk tarihine yön vermiş, Türk milletini çağdaş bir toplum haline getirerek ülkemizin geleceğine ışık tutmuş, bu sayede unutulmaz liderimiz olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım gününde de Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum”

Doç. Dr. Soner Şahin’in konuşmasının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde ambulans ve siren sesleri eşliğinde saygı duruşu ve hemen ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile tören sona erdi.

doc-dr-sahin doktorlar saygi-durusu-ve-istiklal-marsi-1 saygi-durusu-ve-istiklal-marsi-2 celenk-sundu

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.