DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YARHİSAR MÜZE GEMİ GÖLCÜK HALKINA ARMAĞAN EDİLDİ

YARHİSAR MÜZE GEMİ GÖLCÜK HALKINA ARMAĞAN EDİLDİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yarhisar Müze Gemisi’nin Gölcük Belediyesine devriyle ilgili protokole imza attı.

İmzalanan Protokolle, 27 Ekim 2006 tarihinde törenle açılışı yapılarak Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi olarak Aralıksız 10 yıldır hizmet veren Yarhisar Gemisi, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Gölcük Belediye Başkanlığına bedelsiz hibe edilerek ve Gölcük halkına emanet edildi.

Protokole imza atan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Donanma kenti Gölcük’ümüzün Müze Gemisi Yarhisar Gemimiz Deniz Kuvvetleri Komutanlığımız tarafından Gölcük Belediyesi’ne hibe edilmişti. Uzun yıllardır Kavaklı sahilimizde Müze Gemi olarak faaliyetini sürdürmekteydi. Bizde Müze Gemimizi Donanma kenti Gölcük’te yaşayan her bir bireyin ve çevre bölgelerden gelen insanlarımızın ziyaretine açarak tanıtımını yapmaktaydık. Bu anlamda Yarhisar Müze Gemimizin Gölcük Belediyesi’ne devrini sağlamak amacıyla protokole imzamızı attık. Bu anlamda Deniz Kuvvetleri Komutanlığımıza ve Donanma Komutanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu Geminin bizlere devredilmesinden dolayı memnunuz ve onur duyuyoruz” dedi.

img_6258 img_6262 img_6250

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.