DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı. Bahçesi yeşillendirilen çevre düzenlemesi tamamlanan, toplantı ve konferans salonunun yapımı devam eden belediye hizmet binasında son düzenlemeler yapılıyor.

Yeni bina çok beğenildi

Başiskele’de yapımı hızlıca tamamlanan ve ihtişamlı görüntüsüyle büyük bir beğeni toplayan Yeni Belediye Hizmet Binası adeta göz kamaştırıyor. Başiskeleliler adına önemli projelere imza atılacak yer olacak olan yeni belediye binası ilçeye ayrı bir güzellik katacak. Yeni yapılan belediye binasının güzelliğinden olumlu etkilenen vatandaşlar böyle bir yatırımın ilçeye kazandırılmasından duydukları mutlulukları dile getirdi.Başiskele Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası yapım çalışmaları kapsamında Serdar Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi üzerinde 10 dönümlük alanda ofislerin yapımları ve binanın çevre düzenlemesi tamamlandı. Bodrum, zemin ve 2 kat olarak inşa edilen yeni binadan hızla gelişen ve değişimin yaşandığı Başiskele’nin şanslı halkına hizmet verilmeye devam edilecek.

basiskele-belediyesi-yeni-hizmet-binasi basiskele-belediyesi-yeni-hizmet-binasi2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.