DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ZABITA’DAN HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİ

ZABITA’DAN HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı ile rutin fırın denetimlerini sıklaştıran zabıta, ilçedeki fırınlarda ekmek gramajlarının yanı sıra hijyen denetimi de yaptı.

Gramajlar konusunda fırıncılar uyarıldı

Gölcük’te bulunan fırınlara yapılan denetimlerde hijyen kurallarına, ekmek gramajları, çalışanların sağlık muayene cüzdanları ile işyeri ruhsatları da denetlendi. Fırınların genelde kurallara uydukları gözlenirken, ekmeklerin de gramajlarının olması gerektiği gibi olduğu tespit edildi.

Gramaj eksikliğine taviz yok

Rutin fırın denetlemelerini yapmaya devam eden Zabıta Ekipleri, Son gerçekleşen denetimlerde, Fırın ve imalathanelerinin hijyenik durumları ile ekmek gramajlarının sürekli denetlendiğini, hijyenik yönünden ve ekmek gramajı noksanlığından kesinlikle taviz verilmediğini, mevzuata aykırı bir duruma rastlanıldığında gerekli yasal müeyyidelerin uygulandığını, dile getiriyor.

Ayrıca işletmelerin genel durumlarının iyi olduğu, bu kapsamda fırınlar denetlenmiş olup eksikleri olan iş yerleri uyarılmıştır. Vatandaşların sağlığı ile ilgili tüm konularda çok hassas davranmanın gerekli olduğu ve esnafların da zabıta ekipleri kadar duyarlı ve titiz olmaları istenildiği, ifade ediliyor.

Bu kapsamda Zabıta Ekipleri vatandaşların istek ve şikayetlerini de dikkate alarak 7/24 görevlerini sürdürüyorlar.

img_0033 img_0056 img_1582 img_1598 img_0029

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.