DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

11 köy yolu kapalı, 85 mahallede elektrik yok!

11 köy yolu kapalı, 85 mahallede elektrik yok!

AFAD Kocaeli İl Müdürlüğü sel ve karın vurduğu Kocaeli’den son durumu rapor etti. AFAD’ın raporuna göre, Kocaeli’deki son durum şu şekilde:

“31.12.2016 saat 11.00 itibariyle ana arterler açık bulunmaktadır. İlçe kırsallarında toplam 11 mahalle yolu kapalı bulunmakta, ekipler yol açma çalışmalarına devam etmektedir.

İlimizde görülen elektrik kesintisi kaynaklı sorunlar devam etmektedir. İstanbul’da ve Gebze OSB lerde etkisini gösteren TEİAŞ ana iletim hatlarındaki arızaların giderilmesi için çalışmalar sürmektedir. TEİAŞ ekiplerine Bursa, Sakarya ve Kastamonu illerinden katkı sağlanmış, ekip ve ekipmanların arızalı hatlara ulaşması için Kocaeli AFAD, Büyükşehir ve Karayolları personel aktarımı yapmakta, araç arızalarını gidermekte ve yolları açık tutmaya çalışmaktadır.

SEDAŞ ekipleri de 83 kırsal mahalledeki elektrik kesintilerini gidermek üzere 105 ekiple sahada çalışmalarını sürdürmektedir.

Sel baskını yaşanan Sanayi Mahallesi ve Yahya Kaptan Mahallelerinde zarar ve hasar tespit çalışmaları tamamlanmıştır. Kocaeli AFAD ve İzmit Kaymakamlığı personellerinden oluşan komisyonlar aracılığıyla lokal baskın ihbarları için tespitler devam ettirilmektedir.

Kocaeli İl AFAD Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Müdürlükleri, TEİAŞ, SEDAŞ, İSU ve İlçe Belediyeleri hayatın normalleştirilmesi ve yılbaşında yaşanma ihtimali olan sorunların minimize edilmesi için çalışmalarına devam etmektedir”

99190

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.