DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞİSKELE’NİN ŞANSLI ÇOCUKLARINA TRAFİK EĞİTİM PARKI

BAŞİSKELE’NİN ŞANSLI ÇOCUKLARINA TRAFİK EĞİTİM PARKI

Okul öncesi ve okul çağındaki çocukların trafik kurallarını öğrenmeleri ve alışkanlık kazanmaları için Barbaros Mahallesi’nde 7 dönüm arazi üzerine Çocuk Trafik Eğitim Parkı yapıyor. Yapılan trafik eğitim parkı çocukların temel eğitim almaları için çok iyi bir fırsat olacak.

Öğrendikleri teorik trafik bilgilerini güvenli bir alanda uygulama fırsatı verecek

Başiskele Belediyesi ilçenin yeni yetişen nesline trafik kültürünün oluşması ve bu yönde meydana gelen trafik kazalarının yaşanmaması için okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencilerine derslerde öğrendikleri teorik trafik bilgilerini güvenli bir alanda uygulama fırsatı verecek.

Trafik eğitim parkı engelli çocukların da yararlanabileceği şekilde hazırlanıyor

Barbaros Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi, Mehter Sokak ve Köşem Sokak arasında kalan arazide yapımına başlanan parkta eğitim pisti, trafik işaretleri, sinyalizasyonları, bisiklet yolları, yaya geçitleri, hemzemin geçit, yaya kaldırımları, eğitim sınıfları gibi gerekli olan tüm ayrıntılar yer alacak. Trafik eğitim parkı engelli çocukların da yararlanabileceği şekilde hazırlanıyor.

basiskelenin-sansli-cocuklarina-trafik-egitim-parki-1 basiskelenin-sansli-cocuklarina-trafik-egitim-parki-2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.