DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’li Kadınlar terörü lanetledi

CHP’li Kadınlar terörü lanetledi
21.12.2016
1.187
A+
A-

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi yaptıkları açıklamada ülkemizde yaşanan terör olaylarını değerlendirdi. Başkan Çimen ve Yönetimi terörü lanetlediklerini ifade etti.

Türk Vatanı bir avuç soysuzun şiddet kazanına düşmüştür

Başkan Çimen, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Ülkemiz ne yazık ki kara günler yaşamaktadır. İnsanların mutsuz, her gün şehit haberleriyle sarsılmaktadır. Analar ağlamasın diye çıkılan çözüm sürecinin etkileri ülkemizde hala devam ediyor. 10 Aralık’ta 44 canımızı şehit verdik, bunun üzüntüsü daha çok tazeyken 17 Aralık’ta Kayseri’de askerlerimizi haince şehit ettiler. Buradan Başbakan’a sesleniyoruz .” artık başka canlar yanmasın evlatlarımız, kardeşlerimiz, polislerimiz ,askerlerimiz, ölmesin teröristlere fırsat verilmesin. Ülkemizde istihbarat ne yazık ki kuvvetli olmadığını yaşadığımız olaylardan anlamaktayız. Türk Vatanı bir avuç soysuzun şiddet kazanına düşmüştür. Türk milleti her gün saldırıya uğramaktadır. Her yerde masumlar katlediliyor. Milletimiz her defasında can evinden vuruluyor. ”Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılara tez elden şifalar temenni ediyoruz. Milletimizin, TSK’nın ve hepimizin başı sağ olsun. Millet 78 milyondur; ama irade ve imanları birdir. Bedenleri ayrı ayrı, fakat ruhları aynıdır. Bölünmeyeceğiz, dağılmayacağız, yıkılmayacağız” dedi.

1 13062843_868105389979167_2010149293_o

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.