DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’dan YATAN HASTALARA SERVİSLERİNDE ZİYARET

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’dan  YATAN HASTALARA SERVİSLERİNDE ZİYARET

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’dan

YATAN HASTALARA SERVİSLERİNDE ZİYARET

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr.Yüksel Pehlevan ve Hastane İdari kadrosu Dahiliye, Göğüs ve Çocuk Servisindeki yatan hastaları ziyaret etti. Pehlevan, çocuk bölümünde tedavi gören çocuklara hediye vererek, çocuklara moral verdi.

Çocuklara moral verildi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr.Yüksel Pehlevan ve Hastane İdari kadrosu Dahiliye, Göğüs ve Çocuk Servisindeki yatan hastaları ziyaret etti. Çocuk servisinde yatan çocuklara oyuncak dağıtıldı. Hastane Yöneticisi Op.Dr.Yüksel Pehlevan yaptığı açıklamada; idare olarak hedefimiz hastalarımız ve yakınlarının en iyi şekilde ağırlanması ve en iyi sağlık hizmetini vermektir, dedi. Bu süreçte olabilecek istek ve olumsuzlukları anında gidermenin en önemli amaçlarından biri olduğunu, ifade etti. Hasta ve hasta yakınları geçmiş olsun dileklerini ileten Hastane Yöneticisi Op.Dr. Yüksel Pehlevan ve idari kadrosunun ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

15241308_1358918444126697_5833436919662224866_n 15268034_1358920480793160_824578534964306173_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.