DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor Kent Derbisine hazırlanıyor

Gölcükspor Kent Derbisine hazırlanıyor

3. Lig’de ki temsilcimiz Gölcükspor bu hafta sonu oynayacağı Kocaelispor maçı için hazırlıklarına başladı.

İki kardeş Kulüp bu hafta sonu kent derbisiyle karşı karşıya gelecek. Gölcükspor ikinci sırada bulunan Kocaelispor’u kendi sahasında ağırlayacak. Kent derbisi için Gölcükspor’lu futbolcular çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu hafta ki maçın kent derbisi olması ve her iki taraftar gruplarınında birbirleriyle kardeşçe samimi olmaları yeşil sahalarda beklenen tribün şovlarının olacağı dile getirilirken iddialara göre Kocaelispor hem TFF’ye başvurup hem de Gölcükspor’un da iznini alarak maçı akşam saatinde ve İsmet Paşa Stadında oynamayı planlıyor. Bu konu hakkında görüşmeler sürdürülürken onaylar alındığı takdirde ise bu durumun açıklanacağını bekliyor. Her iki takım taraftarları da birlikte kardeşçe maçı seyredecek ve kazanan kim olursa olsun fair play ve dostluk kazanacağını belirten taraftarlar. Kocaelispor ve Gölcükspor iki değerli kulübümüz, ikiside ilimizin takımları ve ikisinin başarısından da onur duyuyoruz, hangi takım yenerse yensin seviniyoruz çünkü ikiside ilimizin takımı diyerek Fair Play konusunda taraftarlar adeta ders verdi.

Taktik ve kondisyon idmanları ile çalışmalarına başlayan Gölcükspor’da hedef üç puan alarak şampiyonluk yolunda ki iddiasını sürdürmeye devam etmek. Teknik heyet ve yönetim futbolcularla sıkı diyolog halinde olurken takım da ise çalışmalar aralıksız ve eksiksiz şekilde devam ediyor. Cuma gününe kadar çalışmalarını sürdürecek olan temsilcimiz Gölcükspor hafta sonu ise ter idmanı yaparak Pazar günü oynanacak olan müsabakaya kendini hazırlamış olacak. İlimizde ise kent derbisi’nin sonucu merakla bekleniyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.