DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK’TE ATIK TOPLAMA ÇALIŞMALARI

GÖLCÜK’TE ATIK TOPLAMA ÇALIŞMALARI

Günlük yaşamımızda kentsel atıklarımızın, çöplerimizin düzenli olarak toplanması gerek çevre sağlığı gerekse kentsel yaşam kalitesi bakımından önem arz etmekte.

Ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Bu kapsamda çöp toplama hizmetinde etkinlik ve verimlilik vatandaşlarımızın, günlük yaşamları içerisinde, hoş olmayan koku, görüntü ve kirlilikten kurtulmalarını sağlamakta. Belediye çöp toplama hizmetinin etkin ve kaliteli bir şekilde yürütülmesi için ekipler yaz ve kış aralıksız çalışmaya devam ediyor.

Vatandaşın yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışılıyor

Kentimizde,  inşaatlardan ve ev tadilatlarından oluşan molozlar, kış aylarının da getirdiği sobalardan çıkan küllerin atıkları önemli derece kentsel kirliliğe neden olmakta. Belediye bünyesinde oluşturulan ekipler vasıtasıyla, moloz ve kül atıklarının toplanmasının yanı sıra, inşaat atıkları, yabani otlar ve diken temizliğine de önem veriliyor. Vatandaşların başvuruları  da dikkate alınarak, JCB kepçe ve kamyon ile atıklar toplanıyor. Ayrıca, kentin belli bölgelerine bırakılan bu tür atıklar Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından periyodik olarak toplanarak, vatandaşın yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışılıyor.

 img_9967 img_9968 img_9966

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.