DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Karamürsel İdmanyurdu 2 Voleybolcuyu transfer etti

Karamürsel İdmanyurdu 2 Voleybolcuyu transfer etti

Bu sezon Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde şehrimizi temsil eden ve sezon sonunda şampiyonluk hedefleyen Karamürsel İdmanyurdu, kadrosuna Ovacık Belediyespor’dan 2 önemli Voleybolcuyu transfer etti.

Cihan Kırıcı ve Okan Demirbaş’ın takıma gelmesi ile hayli güçlenen Karamürsel’de, GHSM adına Karamürsel’de Antrenörlük yapan takım kaptanı Süleyman Kolişler’in de bünyelerine eklenmesi ile oldukça korku yaratan bir takım oldu.

Kadrosunu daha da güçlendirdi

Karamürsel İdmanyurdu’nun başarılı antrenörleri Ahmet San ve Adnan Öztürk, genetik kimliği voleybola yatkın olan Karamürsel ilçede voleybolun gelişmesi için rol model bir takım kurulduğunu, böylece Karamürsel’deki küçüklerin ve gençlerin Voleybola olan ilgisinin arttırılması için çaba sarf ettiklerini belirttiler. Adnan Öztürk ve Ahmet San, kendilerine verdiği desteklerden ötürü başarılı spor adamı Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a da teşekkürlerini sundu.

96410

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.