DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Katırcıoğlu, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor

Katırcıoğlu, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kayseri’deki terör saldırısında Kocaeli’nin şehitleri Raşit ve Abdulsamet’in ailelerini yalnız bırakmadı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili MKYK ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği (KEFEK) Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kayseri’de ki alçak terör saldırısında şehit olan kahramanlar Raşit Yücel ve Abdulsamed Özen’in ailelerini yalnız bırakmadı. Çarşı iznine çıkarken kullandıkları otobüsü hedef alan teröristler tarafından şehit edilen Yücel ve Özen ailelerini ziyaret eden Katırcıoğlu, bir kez daha taziyelerini sundu.

ÇAĞAN ARTIK BİZİM EVLADIMIZDIR

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’de eşlik etti. Şehitler için dualarını esirgemeyen Katırcıoğlu, aynı zamanda iki ay önce Şanlıurfa’da Şehit olan Emre Demirer’in emaneti beş aylık oğlu Çağan bebeği de ziyaret etti. Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Katırcıoğlu “Çağan artık bizim evladımızdır. Emre’nin emanetine gözümüz gibi bakacağız” dedi.

c0hnkjhxcaexysg c0hpo3xwqaecqor 6

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.