DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’dan eleştirilere cevap SORUMLULUK BENİM

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’dan eleştirilere cevap  SORUMLULUK BENİM
01.12.2016
1.194
A+
A-

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’dan eleştirilere cevap

SORUMLULUK BENİM

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, Sancaktepe maçında kırmızı kart gören futbolcularla ilgili yapılan eleştirilere hitaben geçtiğimiz gece “Başka Kocaelispor yok” platformundan bir paylaşımda bulundu.

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, “Konuyu yönetim kurulunda değerlendiriyoruz. Bunun dışında konunun bu akşam itibariyle kapatılmasını rica ediyorum. Süreç ve sonrasıyla ilgili tüm sorumluluk şahsıma aittir” dedi.

Başkan Yavuz paylaşımında şu açıklamalarda bulundu:

“Sevgili Kocaelisporlular; 2.5 yıldır çok büyük zorluklarla, çok büyük mücadelelerle kulübümüzü ayakta tutmaya, yol almaya ve emanetimizi gelecek nesillere aktarmaya gayret ediyoruz. Bu süreçte gerçekten ağır bir yükümüz var. Bu ister istemez hem bizim hem takımımızın sorumluluğunu arttırıyor, hatalara yol açabiliyor. Bu baskıyı oluşturan da bizleriz, tüm şehir. “Bizim farkımız var ” diğer kulüplerden, çünkü mücadelemiz onlardan çok büyük, çok daha zor, her konuda çok daha toleranslı, daha yapıcı olmak zorundayız. Sancaktepe maçında yaşadığımız olayda bu süreçlerin sonucudur. Biz gerekli değerlendirmeyi kendi içimizde arkadaşlarımızla yapıyoruz, yapacağız. Bunun dışında konunun bu akşam itibariyle kapatılmasını rica ediyorum. Süreçle ve sonrasıyla ilgili tüm sorumluluk şahsıma aittir” dedi.

kocaelispor-bahri-yavuz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.