DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kültür Okulları’na Sıcacık Gülen çocuklar geldi

Kültür Okulları’na Sıcacık Gülen çocuklar geldi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kültür Okulları Anadolu Lisesi öğrenci meclisi, Yeni Doğan Özel Eğitim Merkezi öğrencilerini ağırladı.

Bu sene ki Kış Şenliğinin gelirini ise Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine akülü araba olarak bağışlayacağız

Aileleri ve Yeni Doğan Özel Eğitim Merkezi yöneticileri ile birlikte gelen öğrencileri sıcak bir kucaklama ile karşılayan meclis üyeleri, onlara okulu gezdirdiler. Her öğrenci ile birebir ve yakından ilgilenen lise öğrencileri, birlikte spor yaptıktan sonra misafirleriyle öğle yemeği yediler. Kültür Okulları Genel Müdürü İsmail Aydemir, “Paylaşmanın, empati kurmanın ve bir gülümsemenin ne kadar değerli olduğunu bizlere yeniden hatırlatan bu özel çocuklarımızı her zaman okulumuzda ağırlamaya ve destekçileri olmaya hazırız.” dedi. Ve ekledi. “10 Aralık 2016 10:00-17:00 saatleri arasında okulumuz da artık gelenekselleşen Kış Şenliği eğlencesi yapılacak. Gelenekselleşen diyoruz çünkü geçen sene yaptığımız şenliğin tüm gelirini LÖSEV’e bağışlamıştık. Bu sene ki Kış Şenliğinin gelirini ise Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine akülü araba olarak bağışlayacağız” dedi. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını da belirten İsmail Aydemir, velisiyle, öğrencisiyle, öğretmeniyle yani Kültür Ailesinin her üyesinin işbirliği ile yapılan bu şenliğe tüm Kocaeli halkının da davetli olduğunun altını çizdi.

002 dscn6774 dscn6820 1

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.