DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Ceyhan, Dan KTO Başkanı Sibel Moralı’ya hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ceyhan, Ticarete Kadın eli değince her şeyin daha da güzelleşeceğine inandığını ifade ederek, Kobi’ler için 5 Milyar’lık Nefes Kredisi Başvurularının başladığını söyledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Mustafa Efe’nin vefatının ardından başkanlığa seçilen Sibel Moralı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ceyhan’a ziyaretinde İlçe Başkanı Osman Badem, İl Başkan Yardımcılarından Abdullah Eryarsoy, Emel Ceylan Balcıoğlu, Gülcan Kocabıyık, il yöneticilerinden Engin Koyun, Nuray Erdem, Ayşe Çolak ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

KADIN ELİYLE HER ŞEYİN DAHA DA GÜZEL OLACAĞINA İNANIYORUM

Ziyarette konuşan Ceyhan, Körfez Ticaret Odasına büyük emekleri olan Mustafa Efe’yi rahmetle anıyoruz, mekanı cennet olsun, dedi. Yeni Başkan ve yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunan Ceyhan, Körfez Ticaret Odası ile bugüne kadar birçok işte beraber olduklarını bundan sonrada aynı birlik ve beraberlikle çalışmak ve istişare etmeye her zaman hazır oldukları temennisinde bulunarak, Körfezin ve Kocaeli’nin yaşadığı sıkıntı ve sorunları çözmede iş birliğini sürdüreceklerini ifade ederek, kadın elinin değdiği her şeyin güzelleşeceğine inandığını sözlerine ekledi.

KOBİLERE 5 MİLYAR NEFES KREDİSİ

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan Nefes Kredisine değinen Ceyhan, Ekonomiyi ayakta tutan kesiminin küçük ve büyük ölçekteki işletmeler, sektörün bugünlerde yaşadığı dövizdeki dalgalanmaları, küresel piyasalardaki hareketliliği de dikkate aldığımızda öncelikli olarak desteklenmesi gerekiyor. Bugünlerde esnafın bu ülke için yaptıklarının karşılığını görmesi ve onların beklediği nefesi, desteği vermemiz gerekiyor. TOBB ve 365 oda ve borsa ile tüm kaynaklar birleştirilerek, Başbakanımızın talimatıyla Hazine destekli Kredi Garanti Fonu devreye girdi. Kobilerimizin bu proje kapsamındaki kredilerine yüzde 85 kefalet sağlandı ve bankalarda devreye girerek, kobilere 5 milyar lira kredi sağlayacak nefes kredisi ortaya çıktı, dedi.

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Kobilere, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ve ona bağlı oda-borsaların öncülüğü ve finansal katkısıyla, Kredi Garanti Fonu’nun teminatıyla, Ziraat Bankası ve Denizbank işbirliğinde hayata geçirilen Nefes Kredisi başvuruları başladığını, söyleyen Ceyhan, esnaflarımız, üye oldukları oda ve borsadan alacakları üyelik belgesiyle, Ziraat Bankası ve Denizbank şubelerinden, yıllık yüzde 9,90 – aylık yüzde 0,83 faizle 1 yıl vadeli kredi kullanabileceğini 3 ay içerisinde 80 bin KOBİ’nin bu krediden faydalanmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

33333 hlk_3039 2222

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.