DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SEDAŞ’a teşekkür

SEDAŞ’a teşekkür

Elektrik kesintileri nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kalan Sedaş’a bu kez yakın ilgilerinden dolayı teşekkür açıklaması var.

Vatandaşın sıkıntısına koştular

İzmit Belediyesi Yenimahalle Sitem Sokak’ta yaklaşık 4 ay süren yol çalışması yapmıştı. Şu anda da tam bitmeyen yol çalışmaları sırasında Türkkablo Sitesi C Blokta oturan 17 emekli vatandaş çok sıkıntı yaşamıştı.Hala bu sıkıntıların sürdüğü Türkkablo C Blok’a yer altından gelen iletişim kablosu çalışmalar sırasında hasar görmüştü. Bu hasar nedeniyle de C Blok oturan  17 emekli vatandaşın konutlarında  sık sık elektrik kesintisi yaşanıyordu. Bir hafta öncede bu hasarlı iletişim kablosu tamamen iş göremez hale gelince Türkkablo C Blok’ta elektrikler tamamen kesildi. İki gün süren Elektriksiz  duruma düşünce burada yaşayan insanlar  ne yapacaklarını ve nereye başvuracaklarını şaşırdılar. Ancak son anda  Sedaş yetkilileri sorunlarına el attılar .  Sedaş Dağıtım Direktör Vekili Dr.Ersan Şentürk, Sedaş Kurumsal İletişim Direktörü Ayhan Erkovan ve Sedaş Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı ,gerekli girişimleri başlatarak,bu hasarlı iletişim kablosunu tamamen değiştirilmesini sağladılar.Bir gün içersinde bu sorunu tamamen gideren Sedaş yetkililerine içten teşekkürlerini ileten Yenimahalle deki Türkkablo C Blok sakinleri aynı ilgiyi diğer kurumlardan da beklediklerini vurguladılar.

1 sedas-logo-renkli

YORUMLAR

  1. kamilkamil dedi ki:

    sedaş defol git ilimizden.allah kahretsin sizi.cumartesi günü saatleri okuyan memurunuz dalga geçer gibi faturaları farklı yanlış kapılara bırakıyor.benim saatimle faturadaki saat farklı.daha kullanmadığım elektrik için fazla faturalamışlar denyolar.